Αυλαία στη Γαλλία για Κυριακοπούλου, στο Λουξεμβούργο για Πεσιρίδου

Παναγιώτα Χαλκιά12 Ιανουαρίου 2023

Τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις αναμένεται να αρχίσουν τον Ιανουάριο οι Νικόλ Κυριακοπούλου και Ελισάβετ Πεσιρίδου στοχεύοντας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη. 

 Η Κυριακοπούλου αγωνίσθηκε για τελευταία φορά πέρυσι στις 15 του Ιούλη στο Παγκόσμιο του Γιουτζίν και αποφάσισε με τον προπονητή της, Φώτη Στεφανή, να μπει από νωρίς στους αγώνες φέτος. Για αυτό βρίσκεται ήδη στη Γαλλία και το Σάββατο (14/01) θα λάβει μέρος στο μίτινγκ του Μπορντό. Έπειτα, θα σχεδιάσει και το υπόλοιπο πρόγραμμα. 

 Η Ελληνίδα αθλήτρια έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο το 2019 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στη Γλασκόβη και έχει ατομικό ρεκόρ 4,83μ. και στον κλειστό 4,81μ..

 Πρεμιέρα στο Λουξεμβούργο για Πεσιρίδου

Aπό το Λουξεμβούργο θα αρχίσει τις αγωνιστικές της παρουσίες για τη φετινή σεζόν η Ελισάβετ Πεσιρίδου στοχεύοντας στο Ευρωπαϊκό Κλειστού της Πόλης. 

Η 30χρονη αθλήτρια σε συνεργασία με την προπονήτρια της, Ιωάννα Σιώμου, σχεδίασαν το αγωνιστικό πρόγραμμα, που αρχίζει στις 22 Ιανουαρίου και το μίτινγκ CMCM, που είναι στην κατηγορία WIT Bronze. 

Έπειτα, θα συμμετάσχει στο Βαλκανικό Κλειστού στην Κωνσταντινούπολη στις 11 του Φλεβάρη και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού στο ΣΕΦ στις 18 και 19 του ίδιου μήνα. Η Πεσιρίδου έχει ατομικό ρεκόρ στα 60μ. με εμπόδια 8.04.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.