Αυγενάκης: «Εκτός αθλητικών εγκαταστάσεων όσοι δεν είναι νόμιμοι»

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2021

O Λευτέρης Αυγενάκης για την ομιλία του στη Βουλή σχετικά με το μητρώο και τις πρωτοβουλίες του για την αντιμετώπιση της κακοδιαχείρισης και φαινομένων διαφθοράς επισήμανε:
«Παρουσίασα συνοπτικά το πλέγμα 13 πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση της κακοδιοίκησης και της κακοδιαχείρισης, την καταπολέμηση φαινομένων διαφθοράς και κατάχρησης εξουσίας, καθώς και τον εντοπισμό, την καταπολέμηση και την εξαφάνιση της σεξουαλικής βίας και κακοποίησης.

Επανέλαβα τη πρόσκληση προς όλα τα αθλητικά σωματεία της χώρας μας, να προσέλθουν και να εγγραφούν στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ για να λάβουν την αθλητική αναγνώριση. Μετά την 31η Αυγούστου όσοι δεν είναι νόμιμοι δεν θα μπορούν να φιλοξενούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις Δήμων, Περιφερειών και της ΓΓΑ. Το νοικοκύρεμα και η διαφάνεια είναι προτεραιότητά μας»

Σε τοποθέτηση του σχετικά με τις εκλογές των Ενώσεων είπε:

οι εκλογές στις αθλητικές Ενώσεις αφορούν ΦΥΣΙΚΑ και τις Ενώσεις στο ποδόσφαιρο. Θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής ΜΟΝΟ τα νόμιμα και ενεργά ερασιτεχνικά Σωματεία, τα οποία είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο της ΓΓΑ ή θα εγγραφούν μέχρι την προκήρυξη των εκλογών τους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.