Αυγενάκη, ο ΠΑΟΚ θα βρει τον δρόμο του, θες δε θες!

Metrosport Team28 Ιουλίου 2022

Γράφει ο Θάνος Μπούζας

Αυγενάκη, ο ΠΑΟΚ θα βρει τον δρόμο του, θες δε θες! Προσπαθούν με ότι τρόπο κατεβάζει το διεφθαρμένο και δολοπλόκο μυαλό τους να βρουν μια διέξοδο στο να μπορέσουν να ελέγξουν πλήρως το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεκάδες υποτελείς σκέφτονται και συσκέφτονται νυχθημερόν προκειμένου να προτείνουν στο δίδυμο Αυγενάκη-Μαρινάκη την διέξοδο και την στρατηγική που θα τους μετατρέψει σε κυρίαρχους, σε δικτάτορες που δε θα μπορέσει να τους σταματήσει τίποτε. Φαίνεται να έχουν αρωγό στην προσπάθειά τους αυτή τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη γενικό γραμματέα της ΟΥΕΦΑ, ο οποίος έχει χρεωθεί την στεγανοποίηση της σκανδαλώδους προσπάθειας των προαναφερόμενων έτσι ώστε οι υπόλοιποι επιτελείς της ΟΥΕΦΑ να μένουν στο σκοτάδι. 

Δεν γνωρίζουμε αν και ο κ. Σχοινάς παίζει κάποιο ρόλο. Αυτό όμως που ξέρουμε μετά βεβαιότητας είναι ότι πλέον ζούμε σε εποχές στις οποίες ο απολυταρχισμός σταθεροποιείται αλλά και επεκτείνεται με απίστευτους ρυθμούς. Δεν υφίσταται ευνομούμενη πολιτεία, ούτε κράτος όταν ελέγχονται στο 90% τα μέσα ενημέρωσης. Διερωτώνται κάποιοι γιατί η Ελλάδα είναι 108η στην ελευθερία του τύπου. Εμείς από την πλευρά μας δε νομίζουμε ότι υφίσταται ελευθερία του τύπου. 

Διέταξε ο Μαρινάκης να γίνει το 5% που δίδεται από τα τηλεοπτικά στην ΕΠΟ 1%. Ο Αυγενάκης το πέρασε αμέσως. Εκτός από το ότι αυτό είναι επέμβαση στο αυτοδιοίκητο, αποτελεί και μια χαριστική διάταξη κυρίως στον Ολυμπιακό και όχι στα Γιάννινα. Γιατί το 4% των 18 εκατομμυρίων είναι 720 χιλιάδες για τον Ολυμπιακό, ενώ για τα Γιάννενα δεν είναι ούτε 100!! Αλλά πέραν αυτού κανείς δεν διασφάλισε ότι αυτά τα χρήματα θα δοθούν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ποιος θα τα δώσει; Ο Αυγενάκης; 

Που κάνει όλο εκδηλώσεις στην Κρήτη με χρήματα του Ελληνικού δημοσίου μπας και βγει βουλευτής; Αυτός που δεν έδωσε ένα ευρώ για την προετοιμασία της 4ης παγκόσμιας πρωταθλήτριας βάδην Ντρισμπιώτη; Αλλά καλά του μίλησε προχθές ο κ. Γκαγκάτσης όταν ο Αυγενάκης πέρασε από το τραπέζι του ΠΑΟΚ: «Εμείς καθόμαστε μόνοι μας -του είπε- για να μην φαντασθείς καμία νέα πολυιδιοκτησία»! Ήρθε στην κλήρωση αυτό το πολιτικό μίασμα επειδή τον κάλεσε ο Μαρινάκης! Η ξεδιαντροπιά σε όλο της το μεγαλείο. Αλλά ότι και να κάνετε ο ΠΑΟΚ θα βρει το δρόμο του. Είτε με αυτούς τους παίκτες είτε τώρα είτε αργότερα θα επανακάμψει. Θα γίνει και το γήπεδο και τότε ο κ. Σαββίδης θα πρέπει να καλέσει τον κ. Αυγενάκη για να το εγκαινιάσει…αν έχει χιούμορ!!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.