Κόκκινος: Αξίζει το ρίσκο στο διπλό της Πόρτο

Γρηγόρης Κόκκινος11 Οκτωβρίου 2022

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Συχνά λέμε ότι μια ομάδα είναι χωρίς περιθώρια και πρέπει να κερδίσει. Φυσικά και πρέπει να κερδίσει μπορεί όμως; Αυτό σαν ερώτημα γιατί γίνεται λόγος για το παιχνίδι στην Βαρκελώνη και αναφέρομαι όχι για μας πλήγωσε με τη νίκη της Ίντερ αλλά πολύ απλά γιατί αν καταφέρει η Ιταλική ομάδα να επαναλάβει μια τέτοια εμφάνιση πως θα κερδίσει η Μπάρτσα; Το γράφω γιατί υπάρχει κόσμος που θα παίξει μια τέτοια απόδοση χωρίς όμως να έχει εικόνα των ομάδων. Μας πλήγωσε και η Παρί αλλά εκεί πρωταγωνιστές ήταν οι τερματοφύλακες και αυτή είναι η γοητεία του αθλήματος.

Στο Μιλάνο η Μίλαν θέλει τη νίκη κόντρα στην Τότεναμ αφού προέρχεται από την ήττα στο Λονδίνο με 3-0. Με βάση την εικόνα των δυο ομάδων και από την στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα στον όμιλο η λογική λέει να κρατήσουμε το διπλό που πιστεύω ότι θα βγει εύκολα η δύσκολα.

Η Λειψία ήταν καλύτερη από την Σέλτικ την περασμένη εβδομάδα και πιο αποτελεσματική στο παιχνίδι όπου και επικράτησε με 3-1. Η ομάδα του Γιακουμάκη δεν έχει νίκη στα μέχρι τώρα παιχνίδια και δεν πιστεύω ότι θα την κάνει υποδεχόμενη την ομάδα της Λειψίας που μπορεί να πάρει το διπλό.

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Λεβερκούζεν και την Πόρτο την περασμένη εβδομάδα ήταν εξαιρετικό με τους Γερμανούς να χάνουν πέναλτι και να μην καταφέρνουν να προηγηθούν και την Πόρτο να επικρατεί στις λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι το άγχος θα το έχουν οι γηπεδούχοι και βρίσκω αξία στο διπλό.

Η Καραμπάκ νίκησε τον Ολυμπιακό με 0-3 και έβαλε γερές βάσεις για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ο Ολυμπιακός που έχει αλλάξει τόσα πράγματα και κυρίως προπονητές δείχνει ότι έχει μεγάλα προβλήματα με το κυριότερο να γίνει ομάδα. Τον άσσο δεν το λες ευκαιρία αλλά είναι το επικρατέστερο σημείο.

Η Ουνιόν πιέζοντας στα τελευταία λεπτά του αγώνα στην Πορτογαλία κατάφερε και πήρε το διπλό με 1-2 και μαζί προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Όπως έγιναν τα πράγματα στον όμιλο δεν θα κρατήσω σημείο αλλά το over που πληρώνει καλά για παιχνίδι ομάδων με εξαιρετικές επιθέσεις.

Η Παρτιζάν κοίταξε στα μάτια την Κολωνία και σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι πήρε το διπλό με 0-1 μέσα στην Γερμανία. Τώρα στο Βελιγράδι θεωρητικά της έχει πάρει τον αέρα και έχει προβάδισμα νίκης αλλά πιστεύω ότι αυτά που δεν έγιναν γκολ την περασμένη εβδομάδα θα γίνουν τώρα. Over

Η Τζουγκάρντεν νίκησε την Γάνδη μέσα στην έδρα της με 0-1 και έχει το απόλυτο στα μέχρι τώρα παιχνίδια. Με βάση την μέχρι εικόνα της δεν καταλαβαίνω γιατί μας την δίνουν ως αουτσάιντερ. Επειδή την βολεύει η ισοπαλία ή επειδή με μια νίκη στα επόμενα τρία παιχνίδια παίρνει την πρόκριση; Κρατάω τον άσσο

Η Βαντούζ είναι παρεξηγημένη ομάδα αφού η μέχρι τώρα πορεία της έχει δείξει για το τι είναι ικανή να κάνει. Από το αποτέλεσμα αυτής της αναμέτρησης με την Ντνίπρο θα εξαρτηθεί το ποια ομάδα θα πάρει προβάδισμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο και θα κρατήσω τον άσσο.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στην Σάμροκ Ρόβερς φάνηκε στο παιχνίδι που έληξε με 3-0 και δεν ψάχνουμε για το νικητή της αναμέτρησης αφού εκτιμώ ότι το διπλό είναι κάτι που θα χαλάσει πάρα πολύ δύσκολα. Επειδή μας αρέσουν οι μεγάλες αποδόσεις το διπλό με το over πληρώνει εξαιρετικά.

To be continued …

Πρώτη πρόταση

-ΜΙΛΑΝ- ΤΟΤΕΝΑΜ 2

-ΣΕΛΤΙΚ- ΛΕΙΨΙΑ 2

-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΠΟΡΤΟ 2

Δεύτερη πρόταση

-ΚΑΡΑΜΠΑΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1

-ΤΖΟΥΓΚΑΡΝΤΕΝ – ΓΑΝΔΗ 1

-ΒΑΝΤΟΥΖ- ΝΤΝΙΠΡΟ 1

Τρίτη πρόταση

-ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΚΟΛΩΝΙΑ OVER

-ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ ΖΙΛΟΥΑ – ΜΠΡΑΓΚΑ OVER

-ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΜΟΛΝΤΕ 2 & OVER

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.