Αξίζει το combo στο «Βικελίδης»

Χάρης Δημαράς26 Σεπτεμβρίου 2020

Πριν τις σημαντικές τους ευρωπαϊκές ρεβάνς (κυρίως για τον ΠΑΟΚ λόγω του «εύθραυστου» 2-1) ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός καλούνται να υπερπηδήσουν τα εμπόδια του Βόλου και του Παναιτωλικού, απόψε, ενώ αύριο Αρης και ΑΕΚ έχουν επίσης θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι σε ΠΑΣ και Λαμία.

Ο Βόλος άρεσε στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο, το πάλεψε με τον Άρη και γενικά έχει τα χαρακτηριστικά μιας λάτιν ομάδας που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ θα έχει το μυαλό του στην Κράσνονταρ, είναι δεδομένο και οι ποδοσφαιριστές του θα προσπαθήσουν να μην σπαταλήσουν πολλές δυνάμεις, ούτε να ρισκάρουν τραυματισμούς. Πιθανό το rotation, δηλαδή, από τον Αμπέλ Φερέιρα, αν και λογικά το πάθημα του Ατρομήτου θα γίνει μάθημα και δε θα έχει νέες απώλειες ο Δικέφαλος. Στην προϊστορία και οι τρεις αναμετρήσεις ο ΠΑΟΚ επικράτησε με under και N/G. Σκοράκι: 0-2.

Στο έτερο παιχνίδι της ημέρας, ο Παναιτωλικός θα παλέψει να φύγει με βαθμό από το «Καραϊσκάκης», κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ στην ιστορία του! 9/9 έχουν οι ερυθρόλευκοι με τους Αγρινιώτες, ενώ δεν έχουν χάσει ποτέ από τον συγκεκριμένο αντίπαλο! Αυτό θα πει παράδοση. Πιθανό ο Μαρτίνς να ξεκουράσει τον Βαλμπουενά και να δώσει συμμετοχή στον Εμβιλά. Ο Χάβος χωρίς προβλήματα θα πάει για ό,τι καλύτερο μπορεί.

Στο «Βικελίδης» ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, που είναι ερωτηματικό, διότι δίνει τον πρώτο του αγώνα φέτος. Νοκ-άουτ τέθηκε ο στόπερ Κάργας και ο Αργύρης Γιαννίκης έχει σημαντικό πρόβλημα στα στόπερ και αναμένεται να στηριχθεί στον Αργεντίνο Εραμούσπε. Μπροστά πάντως οι Ηπειρώτες έχουν παίκτες ικανούς για τη ζημιά. Κριζμάν, Λεό Μπατίστ, Παμλίδης. Ο Άρης έχει μοναδικό πρόβλημα τον Σάκιτς. Φέτος έχει δεχθεί γκολ και στις δύο εντός έδρας αναμετρήσεις του. Με Μάντζιο στο τιμόνι πάντως λογικά θα ξεκινήσει νικηφόρα. Άσος και αξίζει και το αρκετά υψηλό over, αλλά και G/G (το μεγαλύτερο σε απόδοση στο κουπόνι).

Ο ΟΦΗ παρά το διπλό και την πρώτη νίκη στη Φθιώτιδα δεν έπεισε ιδιαίτερα με την απόδοσή του. Εκτός οι Τσιλιανίδης, Σόουζα και ο Βαζ. Οι Περιστεριώτες πηγαίνουν με φόρα μετά τον πόντο στην Τούμπα και εκτιμώ πως θα σκοράρουν και πάλι.

Η Λαμία έχει κάκιστη παράδοση με την ΑΕΚ. Ήταν πολύ άτυχη με τον ΟΦΗ, αφού αυτογκόλ σαν του Βύντρα δεν βλέπουμε συχνά. Γενικά έβγαλε πολλές φάσεις και ήταν καλύτερη από τους Κρητικούς. Στο αποψινό προφανώς τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, όμως είναι και μια μοναδική ευκαιρία να σπάσει την κακή παράδοση, καθώς η αντίπαλος θα είναι κουρασμένη και ταλαιπωρημένη.

Δευτέρα αναμετρώνται ΑΕΛ – Παναθηναϊκός, με ένα παιχνίδι στα πόδια τους οι δύο ομάδες, χωρίς πολλά δείγματα γραφής. Δεν ασχολούμαστε.

ΔΥΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΠΑΟΚ 2 (-1) – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1 (-1)

ΔΥΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΑΡΗΣ OVER – ΟΦΗ G/G

ΣΚΟΡΑΚΙΑ…

ΒΟΛΟΣ – ΠΑΟΚ 0-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-0

ΑΡΗΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.