«Αξίζει την επιβράβευση ο Κωνσταντέλιας, πρέπει όμως να τον προστατεύσουμε»

Metrosport Team21 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ψυχολόγος Αχιλλέας Υφαντίδης, μιλώντας για τα διθυραμβικά σχόλια που ακούει τις τελευταίες μέρες ο Γιάννης Κωνσταντέλιας και το κατά πόσο αυτά μπορούν να επηρεάσουν ψυχολογικά τον νεαρό και να τον αποπροσανατολίσουν από τους στόχους του.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αποκάλυψε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Οπωσδήποτε κάθε αθλητής και μάλιστα ένα νεαρό παιδί που έχει όρεξη, ήθος και ποιότητα θέλει και αξίζει την επιβράβευση. 

Σίγουρα όμως όλοι εμείς που είμαστε γύρω από αυτό το παιδί και το βλέπουμε, έχουμε την ανάγκη να το αποθεώσουμε και γενικότερα να βρούμε και να αναδείξουμε...ήρωες. Πρέπει όμως να κρατάμε χαμηλή ταχύτητα, όχι για να υποτιμήσουμε την προσπάθεια του αλλά γιατί πρέπει να τον προστατεύσουμε.

 Είναι άλλο πράγμα να περνάς το μήνυμα ότι υπάρχει μια δουλειά που γίνεται και φέρνει αποτέλεσμα και άλλο να περνάμε με ενθουσιασμό και παρόρμηση και να λέμε πράγματα όπως ότι μιλάμε για τον νέο Μέσι. Γιατί ο κάθε παίκτης που έχει τις δυνατότητες και το ταλέντο, πρέπει να δείξει ωριμότητα και σωστές επιλογές τόσο στη προσωπική του ζωή όσο και την καριέρα του.

Εγώ είμαι της άποψης, ότι όταν έχω μια προσωπικότητα και όνειρα είναι στο χέρι μου να διαχειριστώ τα πράγματα, για να μην κάνω κακό στη δική μου την καριέρα. Γενικότερα είναι καλό αυτά τα παιδιά να έχουν στο περιβάλλον τους ανθρώπους, που τους μαθαίνουν να  είναι ταπεινοί και να μην μείνουν μόνο στα μεγάλα λόγια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.