Αξιος πρεσβευτής της Ελλάδας, το πάλεψε έως το τέλος

Γιώργος Καστάνης15 Απριλίου 2022

Θερμά, ολόθερμα συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες του ΠΑΟΚ, το προπονητικό επιτελείο, όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν τους τελευταίους μήνες και για το γεγονός ότι έφθασαν έως τους οκτώ του θεσμού. Και σύν τοις άλλοις έδωσαν την δυνατότητα στην Ελλάδα, να κερδίσει μία πολύτιμη θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από την μεθεπόμενη περίοδο.

Ο ΠΑΟΚ είναι ο άξιος πρεσβευτής της Ελλάδας στην Ευρώπη κάτι το οποίο απέδειξε περίτρανα. Και το πιο εντυπωσιακό, παρά το χθεσινό του αποκλεισμό; Παρά το διαμορφωμένο 0-1, οι παίκτες του Δικεφάλου έχασαν τρείς κλασικές, κλασικότατες ευκαιρίες για να σκοράρουν στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι το ήθελαν το γκολ, το διεκδίκησαν, αλλά δεν τους ήθελε η μπάλα με τίποτα. Όπως δεν τους ήθελε και στο πρώτο ημίχρονο, στις κλασικές ευκαιρίες του πρώτου 20λεπτου, όταν ο Μανταντά είπε όχι.

Βεβαίως, πρέπει να αναγνωρίσουμε, πως η Μαρσέϊγ δίκαια προκρίθηκε. Είναι μία πανίσχυρη ομάδα, με παίκτες που έχουν εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, νοοτροπία νικητή και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι πρωταγωνιστεί στην Γαλλία και στην Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει βήματα προόδου, πολύ σημαντικά βήματα, τα οποία μπορεί να συνεχίσει αρκεί να έχει την ίδια επιμονή στην προσπάθειά του. Επεσε μαχόμενος, το πάλεψε, διεκδίκησε και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στο Πρωτάθλημα, εκεί όπου θέλει την δεύτερη θέση, αλλά και στο Κύπελλο.

Ο ΠΑΟΚ δεν σταματά εδώ. Μπορεί και πρέπει να συνεχίσει αυτή την προσπάθεια και τα επόμενα χρόνια. Να χτίσει μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και στην ευρώπη τα επόμενα χρόνια, παράλληλα με την Ελλάδα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.