Αξιολόγηση στην πράξη για τον Άρη

Μάνος Χατζάκης30 Σεπτεμβρίου 2020

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο πραγματοποίησης αλλαγών στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Άκης Μάντζιος σκέφτεται το κατά πόσο είναι ορθολογικό να πάρει ρίσκο στο εν λόγω παιχνίδι, δίνοντας ευκαιρίες σε ορισμένους ποδοσφαιριστές του, από τη στιγμή που διακρίνει ντεφορμάρισμα σε “ενδεκαδάτους”.

Η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα επιβεβαίωσε αυτό που φαίνεται και στα επίσημα παιχνίδια, που προηγήθηκαν, πως δηλαδή, κάποιοι ποδοσφαιριστές, είτε δεν έχουν βρει ακόμη τον εαυτό τους, είτε χρειάζονται χρόνο, για να “πιάσουν” καλύτερη απόδοση. Ετσι, ο τεχνικός του Αρη επεξεργάζεται το σενάριο αλλαγών στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να παρουσιάσει βελτιωμένο σύνολο, δίνοντας παράλληλα ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι περιμένουν να πάρουν φανέλα βασικού.

Μεταξύ αυτών είναι και ο Ζαχαρί Μπουσέ. Ο Γάλλος τερματοφύλακας παρουσιάζει θετική εικόνα στις προπονήσεις, προσπαθώντας να έχει ρυθμό σε περίπτωση, που του ζητηθεί να παίξει ως βασικός. Και από τη στιγμή που δίνει... αφορμές ο Χουλιάν Κουέστα, ίσως και να φορέσει γάντια απέναντι στους “πράσινους”. Ο Μπουσέ έχει τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνα του ισπανού συμπαίκτη του και ο συναγωνισμός στον “άσσο” δίνει το δικαίωμα έξτρα επιλογής στην τεχνική ηγεσία.

Εκτός των γκολπόστ, νέο πρόσωπο -πιθανώς- να υπάρξει και στη μεσαία γραμμή, από τη στιγμή που αποχωρήσει ο Γιάννης Φετφατζίδης. Σε αυτό το ενδεχόμενο, φαβορί για να ξεκινήσει στην ενδεκάδα φαντάζει ο Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος -μέχρι τώρα- έρχεται από τον πάγκο.

Παράλληλα, διαφοροποίηση μπορεί να παρατηρηθεί και στα μετόπισθεν. Εκτός απροόπτου, ο Σάκιτς θα προφυλαχθεί, για να μην εκτεθεί σε κίνδυνο υποτροπής, άρα ο Ροζ -λογικά- θα διατηρηθεί στα δεξιά. Ο Μάντζιος, όμως, προβληματίζεται για την εικόνα του Ντάτκοβιτς, ο οποίος παρουσιάζει αστάθεια στην απόδοσή του.

Μέχρι την Παρασκευή, θα ξεκαθαρίσουν περισσότερα πράγματα, όσον αφορά τις σκέψεις του 51χρονου τεχνικού, ο οποίος έχει να σκεφτεί σε... βάθος, μέχρι να καταλήξει στο καλύτερο δυνατό σχήμα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.