Αξία στον άσο της Τσέλσι

Θανάσης Κυλώνης25 Ιουνίου 2020

Στην Αγγλία ο τίτλος μετά και την χθεσινή τεσσάρα της Λίβερπουλ θα κατακτηθεί και μαθηματικά από τους «κόκκινους» εφόσον δεν κερδίσει απόψε η Σίτι στο Λονδίνο την Τσέλσι.

 Μια Σίτι που έχει ξεχάσει προ πολλού το πρωτάθλημα, το μυαλό της είναι στο CAS, στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ τον Αύγουστο και στον προημιτελικό Κυπέλλου με τη Νιουκάστλ την ερχόμενη Κυριακή. Αυτό είπε χθες ο Γκουαρδιόλα, προαναγγέλλοντας rotation απόψε, με σίγουρο απόντα τον τραυματία Αγκουέρο. Για την Τσέλσι υπάρχει πολύ πιο ισχυρό κίνητρο σήμερα, η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ και με τον άσο στο 4.30+ υπάρχει ξεκάθαρα αξία ακόμα και στις καλύψεις του.

Καλή επιλογή δείχνει και ο άσος της Ράγιο Βαγεκάνο στη Σεγούντα Ντβιζιόν, στο 2.00+. Με νίκη ανεβαίνει μόνη στην 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου, είναι αήττητη μετά την επανέναρξη κάνοντας το 2/2 εντός έδρας και είχε 2 μέρες ξεκούρασης παραπάνω από την Χιχόν, που έπαιξε ντέρμπι το βράδυ της Δευτέρας με την Οβιέδο.

Στην Κροατία, κοντά στο 1.90 παίζεται ο άσος της Βαραζντίν με αντίπαλο την ουραγό Ιντερ Ζάπρεζιτς, η οποία «τρέχει» σερί 0-2-12 σε επίσημα και φιλικά και μόνο με θαύμα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό. Η Βαραζντίν έρχεται από δυο σερί νίκες πετυχαίνοντας 6 γκολ και με νέα νίκη επί της ουραγού αγκαλιάζει την παραμονή.

ΤΡΙΑΔΑ ΠΕΜΠΤΗΣ

ΒΑΡΑΖΝΤΙΝ – ΙΝΤΕΡ ΖΑΠΡΕΖΙΤΣ 1

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ – ΧΙΧΟΝ 1

ΤΣΕΛΣΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1X

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.