Στήλες The Mediterranean

«Mediterranean»: Αξία στο αμφίσκορο στο «Ολίμπικο»

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2024

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε, στο οποίο υπάρχει καλό πρόγραμμα σε Ιταλία και Ισπανία, ανάμεσα βεβαίως στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ξεκινώντας από την Ιταλία άφησα εκτός οριακά το 2 της Γιουβέντους στο Μπεντεγκόντι το οποίο σίγουρα μπορεί να συνδυαστεί με Under 3,5. Ερωτηματικό πως θα αντιδράσει η Γιουβέντους... Οριακά άφησα και την φουλ φορμαρισμένη Αταλάντα λόγω των αποδόσεων, αλλά και το goal goal στο Στρίπε ανάμεσα σε Φροζινόνε και Ρόμα που έχει πολλές τύχες.

Στάθηκα ωστόσο σ’ άλλο αμφίσκορο που συνδυάζει και αξία. Η Λάτσιο μετά τη μεγάλη της νίκη μεσοβδόμαδα με 1-0 επί της Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Μπολόνια που πηγαίνει στο Ολίμπικο με φόρα από τη νίκη 2-0 στο ντέρμπι (που χρωστούσε μεσοβδόμαδα) με τη Φιορεντίνα και (δικαίως) έχει ανέβει στην 4η θέση. Πολύ σπουδαία μάχη για τις ευρωπαϊκές θέσεις και οι δύο με πολύ καλή εικόνα και κλίμα και δύο προπονητές με επιθετικό στιλ, Σάρι εναντίον Μότα. 

Λαμβάνοντας και υπόψη πως «ανοίγουν» τα περισσότερα ματς για τη Λάτσιο στο Ολίμπικο (9/11 over), περιμένω ανοικτό παιχνίδι με γκολ. Οι Ροσομπλού βρήκαν ξανά την καλή τους εικόνα έχουν 3/3 τελευταία (με 10-2 γκολ) και η Λάτσιο θέλει να δώσει συνέχεια στο θρίαμβο επί της Μπάγερν. Με «καυτούς» Ορσολίνι (Μπολόνια) και Ιμόμπιλε (Λάτσιο), αλλά και αρκετούς ποιοτικούς παίκτες και για τις δύο ομάδες έχει αξία το goal goal πάνω από τις 2 μονάδες.

Δεύτερη επιλογή κράτησα από το παιχνίδι της Μίλαν στη Μόντσα. Οι Ροσονέρι αν και έχουν μείνει πίσω «τρέχουν» ένα πολύ καλό σερί με νίκες και μοναδική απώλειά τους την ισοπαλία με τη Μπολόνια εδώ και ένα μήνα. Σε κάθε περίπτωση θα επιδιώξουν να βρεθούν στη 2η θέση και γενικώς να παλέψουν μέχρι τέλους. Εύκολα ή δύσκολα περιμένω να περάσουν από τη Μόντσα με την οποία έχουν και καλές σχέσεις, την κερδίζουν παραδοσιακά, αλλά και δείχνει αγωνιστικά να είναι σε πτώση.

Στην Ισπανία άφησα οριακά το combo των γκολ στο Βίγκο ανάμεσα σε Θέλτα και Μπαρτσελόνα που έχει τύχες. Ξεχώρισα την Οσασούνα που δίνεται φαβορί κόντρα στην Κάντιθ, κάτι που δικαιολογείται παρά τα σκαμπανεβάσματά της φέτος. Ανεβασμένη από την πολύ μεγάλη νίκη με 1-0 στο Σαν Σεμπαστιάν επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι στα μέτρα της το ματς με την Κάδιθ στο Σαρδάρ. Οι Ανδαλουσιάνοι πηγαίνουν με σερί 20 αγώνων χωρίς νίκη, με προβλήματα και δυσκολία στο γκολ. Με σύμμαχο και την παράδοση (μόλις μια φορά στο Κύπελλο έχει κερδίσει η Κάδιθ την Οσασούνα, είτε στην Ανδαλουσία, είτε στην Παμπλόνα, καμία σε επίπεδο πρωταθλήματος) επέλεξα τον 1 σε συνδυασμό και με Under 3,5 μιας και μιλάμε για δύο ομάδες που δεν ξεφεύγουν συνήθως στο σκορ.

Στη Μαδρίτη η Ράγιο έχει πάρει την κατηφόρα, βρίσκεται σε πολύ κακή περίοδο με μόλις 2 νίκες στα τελευταία 15 της ματς (έχει να κερδίσει από 2/1 στο διπλό που έκανε στην έδρα της Χετάφε) και η Ρεάλ πηγαίνει στο Βαγιέκας ως αδιαφιλονίκητο φαβορί μετά το εμφατικό 4-0 επί της Χιρόνα και το διπλό (0-1) στη Λειψία για το Τσάμπιονς Λιγκ. Δύσκολα θα τη σταματήσει η Ράγιο που έχει χάσει και τη δύναμη της έδρας φέτος και στο Βαγιέκας (1 νίκη 5 ισοπαλίες και 5 ήττες), ικανοποιητικό στα μάτια μου το 2&Over 1,5.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΛΑΤΣΙΟ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ G/G

ΜΟΝΤΣΑ - ΜΙΛΑΝ 2 & UNDER 3,5

ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΚΑΝΤΙΘ 1 & UNDER 3,5

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2 & OVER 1,5

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.