Αξία στο 2.40 της Ατλέτικο

Θανάσης Κυλώνης12 Αυγούστου 2020

Η αρχή μιας καυτής - όνομα και πράγμα - ευρωπαϊκής εβδομάδας έγινε με τους προημιτελικούς του Γιουρόπα Λιγκ, σειρά παίρνει το Τσάμπιονς Λιγκ με το final-8 της Λισσαβόνας να ξεκινά σήμερα και να ολοκληρώνεται στις 23 Αυγούστου, όταν θα μάθουμε τη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Στο αποψινό Αταλάντα - Παρί Σεν Ζερμέν, η Παρί λόγω ονόματος και αστέρων είναι λογικό φαβορί, αλλά με το διπλό οριακά στο 2.00 δεν «τρελαίνομαι». Πετυχαίνει την Αταλάντα χωρίς τον Ιλιτσιτς, σκόρερ των 5/8 τερμάτων που σημείωσε κόντρα στη Βαλένθια στους «16», αλλά ο Γκασπερίνι έχει φτιάξει μια ομάδα χάρμα ιδέσθαι, που δεν στηρίζεται σε ονόματα και μονάδες. Ασε που και ο Τούχελ δεν έχει όλους τους αστέρες τους. Ο Ντι Μαρία είναι τιμωρημένος, ο Βεράτι τραυματίας, ενώ ο Εμπαπέ δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του. Η λογική λέει ότι θα δούμε γκολ καθώς έχουμε δυο φύσει επιθετικές ομάδες, αυτό βλέπουν και οι μπουκ όμως δίνοντας πολύ χαμηλές αποδόσεις σε G/G και Over. Ακόμα και το combo τους με το ζόρι 1.75 πληρώνει, όποιος θέλει το «τραβάει» παραπάνω.

Στο αυριανό Λειψία – Ατλέτικο, κατ’ εμέ έχουμε πιο ξεκάθαρο φαβορί, που πληρώνει μάλιστα καλύτερα, κοντά στο 2.40. Για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια οι μπουκ αντιμετωπίζουν τη Λειψία λες και είναι η Μπάγερν ή η Ντόρτμουντ, παρόλο που μιλάμε για μια καλή μεν ομάδα, εντελώς άπειρη δε σε τέτοιο επίπεδο και χωρίς τον σκόρερ της Τίμο Βέρνερ, ο οποίος ενσωματώθηκε ήδη στην Τσέλσι. Η Ατλέτικο την τελευταία δεκαετία που έχει τον Σιμεόνε στον πάγκο της γιγαντώθηκε. Πήρε πρωτάθλημα, κύπελλο, έπαιξε και έχασε στις λεπτομέρειες δυο τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ, κατέκτησε δυο Γιουρόπα Λιγκ και άλλα τόσα ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, ενώ απέκλεισε την κάτοχο του τροπαίου Λίβερπουλ. Και οι Βρσάλικο, Κορέα που δεν θα δώσουν το παρών λόγω κορονοϊού, δεν αποτελούν σημεία αναφοράς στην ενδεκάδα της. Μ’ αυτά τα δεδομένα, εγώ πάνω από 2.00 δεν θα έδινα στην Ατλέτικο.

Οσον αφορά στο Μπαρσελόνα - Μπάγερν της Παρασκευής, οι ισορροπίες είναι πιο λεπτές από οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι. Πρόωρος τελικός με πρώτο σημείο το Χ, που πληρώνει και πολύ. Αξίζει το ρίσκο στο 4.00+. Για το Μάντεστερ Σίτι - Λυών και τους ημιτελικούς του Γιουρόπα Λιγκ θα τα πούμε στο φύλλο του Σαββάτου.

ΤΕΤΑΡΤΗ
ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ G/G & OVER

ΠΕΜΠΤΗ
ΛΕΙΨΙΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ 2

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ X


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.