AXD NIGHT SANTA RUN and walk: «Περπάτησε, τρέξε, στήριξε» στην Αλεξ/πολη

Γιώργος Καραγιάννης14 Δεκεμβρίου 2021

Το NIGHT SANTA RUN and walk, μιας και τρέχουμε ή περπατάμε, ήρθε για να μείνει ως θεσμός στον Δήμο Αλεξ/πολης.
Το Σάββατο 18/12/21 στις 6.30μμ δίνουμε ραντεβού στο σημείο #AXD στην παραλιακή, στην στροφή Εγνατία, με το κόκκινο σκουφάκι μας και τρέχουμε ή περπατάμε και στηρίζουμε.

Υποστηρίζεται το έργο του φιλανθρωπικού σωματείου Μεριμνα Αλεξανδρούπολης, με την συλλογή τροφίμων, εν όψη εορτών και συγκεκριμένα, καλούνται οι συμμετέχοντες στο NIGHT SANTA RUN να φέρουν, όσοι επιθυμούν, στον χώρο της εκκίνησης, τρόφιμα από τα παρακάτω είδη:

ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο (1 λίτρου), ζάχαρη, ρύζι, μακαρόνια, όσπρια, γάλα εβαπορέ, αλεύρι.


Θα υπάρχει μουσική και χορός από χορευτές σε εξέδρα που θα στηθεί στο χώρο του #AXD, όπως και η μπάντα του Δήμου που θα βρίσκεται στον χώρο του Φάρου και θα παίζει χριστουγεννιάτικα τραγούδια.


H διαδρομή με εκκίνηση από το #AXD, τρέξιμο πάνω στον ποδηλατόδρομο προς τον Φάρο, κατέβασμα από την ράμπα στη νέα παραλιακή ζώνη, φτάνουμε έως τον Άγιο Εύπλου, επιστροφή μέσα από το λιμάνι, ανέβασμα από την ανηφόρα της οδού Κύπρου στο λιμάνι και επιστροφή από τον ποδηλατόδρομο, μια απόσταση όχι πάνω από 3χλμ, εφικτή για τον καθένα.


Θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ@: Χρήση Μάσκας σε όλη την διάρκεια της δράσης και φυσικά έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού, νόσησης, rapid test και self test για τους ανήλικους, μπαίνοντας στον ελεγχόμενο χώρο εκκίνησης.


Φυσικά κεράσματα στον τερματισμό, ενόψει Χριστουγέννων.

Θυμηθείτε το κόκκινο σκουφάκι σας και φυσικά την καλή διάθεση!!!!!

Ο ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ στηρίζει την πρωτοβουλία και θα είναι εκεί με τους αθλητές-γονείς-προπονητές-μέλη του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.