Αβραμάκης: «Αήθης και ρατσιστική επίθεση κατά Σαββίδη»

Metrosport Team24 Ιανουαρίου 2020

Εκτός από την ανάρτησή του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Λευτέρης Αβραμάκης πήρε θέση για την ανακοίνωση του Ολυμπιακού με τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του Ιβάν Σαββίδη και μέσω του Metropolis 95.5.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο κ. Αβραμάκης έκανε λόγο για αήθη και ρατσιστική επίθεση, η οποία προσβάλλει όλον τον προσφυγικό κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία εκτιμώ πως εκφράζει τον κ. Μαρινάκη, είναι μια αήθης και ρατσιστική επίθεση. Στο πρόσωπο του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσβάλλει συνολικά τον προσφυγικό κόσμο. Όλους τους Έλληνες παλιννοστούντες από τον Πόντο. Όταν κατέχουμε θέσεις ευθύνης πρέπει να είναι προσεκτικοί σε δηλώσεις, οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν θέματα. Δεν μπορούμε να προσβάλλουμε την καταγωγή ενός ανθρώπου, ο οποίος είναι Έλληνας ασχέτως αν ζούσε σε άλλη χώρα. Μου κάνει εντύπωση η αφωνία των βουλευτών της Θεσσαλονίκης. Περίμενα μια αντίδραση. Εκτιμώ πως πρέπει να καταδικαστεί από το σύνολο του αθλητικού και πολιτικού κόσμου και περιμένω μια διορθωτική κίνηση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.