Αβεντισιάν για το Πρωτάθλημα, τον Πάμπλο Γκαρσία και τους στόχους του!

Metrosport Team18 Ιουνίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρωταθλητής της Κ19 του ΠΑΟΚ, Αβεντίς Αβεντισιάν και μίλησε για τη φετινή εξαιρετική πορεία του Δικεφάλου, τον προπονητή του,Πάμπλο Γκαρσία, αλλά και για τους στόχους του!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέλος της ομάδας και συνέβαλα τα μέγιστα για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου Πρωταθλήματος. Από το ξεκίνημα της σεζόν ήταν στόχος και είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε. Το μυστικό της επιτυχίας ήταν η ταπεινότητα που μας πέρασε ο προπονητής μας, η πολύ δουλειά και η μεθοδικότητα μας. Ο Πάμπλο Γκαρσία θεωρεί για να φτάσεις στην επιτυχία, αν το αξίζεις θα ανταμειφθείς. Το όνειρό μου είναι να παίξω και να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να αγωνιστώ σε έναν ευρωπαϊκό σύλλογο», είπε αρχικά και πρόσθεσε: 

«Στόχος για την επόμενη σεζόν είναι να πάρουμε και πάλι αήττητοι το Πρωτάθλημα και να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Από τα πρώτα μου βήματα έπαιζα αριστερό μπακ, είμαι προσηλωμένος στα αμυντικά μου καθήκοντα, αλλά μου αρέσει να τρέχω όλη την πτέρυγα και να βοηθάω και επιθετικά. Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος της Εθνικής Ελλάδας και ήταν μεγάλο κατόρθωμα που καταφέραμε να φτάσουμε στα τελικά του Euro. Μου αρέσει το ενδιαφέρον της Αρμενίας, αλλά πρέπει να πάρω μια απόφαση στο μέλλον για ποια Εθνική θα ακολουθήσω. Ο ΠΑΟΚ είναι ξεχωριστό κομμάτι της ζωής μου και της καριέρας μου. Είμαι από τα έξι μου στην ομάδα, μου έχει προσφέρει πολλά τόσο αγωνιστικά, όσο και σε επίπεδο γνώσεων».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.