Αβεντισιάν: «Ευγνώμων στον ΠΑΟΚ - Να καθιερωθώ στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς»

Metrosport Team04 Ιανουαρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», φιλοξενήθηκε ο Αβέντις Αβεντισιάν.

Ο πρώην αριστερός full back του ΠΑΟΚ που από χθες ανακοινώθηκε επίσημα από τη Γκόου Αχέντ Ιγκλς επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Metrosport.gr, μίλησε αναφορικά με το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, το ξεχωριστό ευχαριστώ στον ΠΑΟΚ αλλά και το στόχο που βάζει από την πρώτη του ημέρα στην Ολλανδία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Είναι κάτι που το περίμενα πολλά χρόνια και θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΠΑΟΚ για όλα αυτά που έχω πετύχει, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να πετύχω και πραγματικά είμαι ευγνώμων στην ομάδα. Είχε γίνει η κρούση από πέρσι από τους Γκόου Αχέντ Ιγκλς, η ομάδα ήταν πέρσι στην δεύτερη κατηγορία και φέτος που ανέβηκε πήγα για δύο εβδομάδες να δοκιμαστώ, όλα πήγαν καλά και πλέον ανήκω στον σύλλογο».

Για να προσθέσει: «Πραγματοποιήθηκε ένας μεγάλος μου στόχος και από αύριο ξεκινάω τις προπονήσεις και θέλω πολύ να το ζήσω, ενώ θέλω να καθιερωθώ στην 11αδα της ομάδας και μετά να δοκιμάσω και το βήμα παραπάνω. Τους αρέσει τα μπακ στην Ολλανδία να έχουν επιθετικές αρετές και να έχουν ρόλο winger κάτι που ταιριάζει και στο δικό μου στυλ παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μέχρι τη μεταγραφή έκανα μία σειρά προπονήσεων και είμαι κατάλληλα προετοιμασμένος».

Ενώ συμπλήρωσε ακόμη: «Πέρασα 13 χρόνια που θα μου μείνουν αξέχαστα, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την ομάδα αλλά δεν θα πω αντίο, θα πω εις το επανιδείν. Επίσης, ένα  ξεχωριστό ευχαριστώ πρέπει να πω στην οικογένεια μου και στον μάνατζερ μου που μου στάθηκαν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.