Αβδελάς: «Θα μας απαντήσει ο κ. Αυγενάκης γιατί άλλαξε μέλη της ΕΕΑ;»

Metrosport Team21 Ιανουαρίου 2020

Ερώτηση στη Βουλή με θέμα τις αλλαγές στην ΕΕΑ κατέθεσε ο Απόστολος Αβδελάς. Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης όπως τόνισε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» έθεσε ερώτηση προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για τις αλλαγές δύο μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, δύο μόλις μέρες πριν την εκδίκαση της καταγγελίας του Ολυμπιακού σε βάρος της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή: «Νόμιζα ότι ήταν όλα νόμιμα μέχρι που διάβασα ότι ο ένας από τους δύο έχει εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη. Έτσι, ρώτησα με ποιο κριτήριο μπήκε στην Επιτροπή και μάλιστα καλείται να κρίνει μια τόσο σοβαρή υπόθεση. Σε τρεις εβδομάδες θα πάρω απόφαση βέβαια. Με βάση το νόμο δεν μπορεί να συμμετέχει ένας κύριος που έχει θέματα με τη δικαιοσύνη. Aς βάλει δικαστές εν ενεργεία να κάνει τη δουλειά του. Το θέμα είναι ότι πρέπει να σταματήσουν αυτά τα πράγματα. Θέλω να μας απαντήσει ο κ. Αυγενάκης, ο οποίος από τότε που ανέλαβε είναι από μια πλευρά».

Την επικείμενη συνάντηση των Big 4: «Γιατί οι τέσσερις και οι υπόλοιποι να μείνουν από έξω; Όλοι κάνουν μια επένδυση. Τα τελευταία 10 χρόνια κάνουν κουμάντο σε αυτή τη χώρα αυτοί που έχουν πολλά χρήματα. Αυτό πληρώνουμε συνεχώς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.