«Αβάσιμα όσα γράφονται, ο Τσόλακ θέλει χρόνο να προσαρμοστεί»

Metrosport Team28 Δεκεμβρίου 2020

Με αφορμή νέα δημοσιεύματα από την Κροατία που θέλουν τον Τσόλακ να είναι στο «κάδρο» και της Όσιγιεκ (είχαν προηγηθεί αυτά που ενέπλεκαν την Ντιναμό Ζάγκρεμπ), ο ατζέντης του Κροάτη ποδοσφαιριστή που έχει μόλις ένα γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ μίλησε σε ιστοσελίδα της Κροατίας.

Ο Ιβάν Γιόλιτς δεν περιορίστηκε στο να διαψεύσει τις φήμες αλλά υπερασπίστηκε τον πελάτη του υπενθυμίζοντας πως το 2020 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον ίδιο όχι μόνο λόγω της πανδημίας αλλά και της απώλειας της αγαπημένης του μητέρας. Αναφερόμενος αρχικά στο αν ευσταθούν τα μεταγραφικά σενάρια απάντησε: «Ο Αντόνιο είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ και προς το παρόν υπάρχει μόνο αυτή η ομάδα για τον ίδιο. Οι ιστορίες για επιστροφή στην Κροατία είναι αβάσιμες. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν ξεκίνησε καλά στην Ελλάδα αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η μεταγραφή έγινε μετά από μια ταραχώδη χρονιά με την Ριέκα. Υπάρχει και η πανδημία που σίγουρα επηρεάζει όχι μόνο τον Τσόλακ αλλά και άλλους ποδοσφαιριστές, ακόμα και ομάδες.

Θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι η μητέρα του Αντόνιο πέθανε λίγες ημέρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου, τον οποίο κέρδισε με τη Ριέκα την περασμένη σεζόν. Έχουν γίνει πολλά μέσα σε ελάχιστο χρόνο και χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί». Συνεχίζοντας, επισήμανε πως ο παίκτης είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά αφού αποτελεί και για τον ίδιο τεράστιο κίνητρο η κλήση του στην Εθνική Ομάδα: «Νομίζω ότι το γεγονός ότι συνέχισε να τον προσκαλεί στην εθνική Κροατίας παρόλο που δεν τα πήγε καλά στον ΠΑΟΚ λέει αρκετά για το τι σκέφτεται ο Ντάλιτς για τον Τσόλακ. Ο Αντόνιο είναι απόλυτα αφοσιωμένος και επικεντρωμένος στον ΠΑΟΚ, οι εικασίες για μεταγραφές δεν τον αγγίζουν. Ξέρει γιατί είναι εδώ, τι να κάνει και περιμένει υπομονετικά την ευκαιρία του. Θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και να προπονείται γιατί στη συνέχεια της σεζόν θέλει να δικαιολογήσει τα χρήματα που επενδύθηκαν και την εμπιστοσύνη της ομάδας του. Θέλει να γίνει ο καλύτερος παίκτης του συλλόγου και να πάει στο EURO.

Ο στόχος του είναι σαφής». Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το πιο πρόσφατο δημοσίευμα από την Κροατία ήρθε από την ιστοσελίδα narod.hr, σύμφωνα με το οποίο η Όσιγιεκ εμφανίζεται να ενδιαφέρεται για τον 27χρονο επιθετικό. Οι Κροάτες σημειώνουν ότι η Όσιγιεκ προσπάθησε να αποκτήσει τον πολύπειρο Μάριο Μάντζουκιτς αλλά o προπονητής της, Νέναντ Μπιέλιτσα και ο ατζέντης Ιβάν Τσβέτκοβιτς διέψευσαν αυτό το ενδεχόμενο. Αντίθετα, αναφέρουν ότι ο Τσόλακ θα μπορούσε να έρθει ως δανεικός στην κροατική ομάδα από τον ΠΑΟΚ.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.