Αβαλιάν: «Με λίγη τύχη θα έπαιζα στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team13 Μαρτίου 2021

Πολύπειρος είναι ο Αρμεν Αβαλιάν στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Μίλησε στη Metrosport γα την κατάσταση που βιώνουμε λόγω του κορωνοιού αλλά και για την ομάδα του, τον Ολυμπιακό Κυμίνων: «Είναι μια δύσκολη εποχή αυτή που ζούμε τώρα. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας και πρέπει να κάνουμε υπομονή και να τηρούμε όσο γίνεται τα μέτρα ώστε να γυρίσουμε στην καθημερινότητά μας»

 Τι έχεις να πεις για την ομάδα σου τον Ολυμπιακό Κυμίνων;

 «Είχαμε κάνει ένα πολύ καλό σύνολο, είχαμε πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας και έναν πρόεδρο που μας βοηθούσε σε ότι χρειαζόταν για να πρωταγωνιστούσε η ομάδα στο Πρωτάθλημα»

 Ομαδικός και προσωπικός στόχος;

 «Ομαδικοί στόχοι ήταν να πάρουμε την άνοδο και να πάμε και στον τελικό Κυπέλλου. Οσο για μένα να έχω υγεία και όλα τα άλλα θα έρθουν».

 Κάποιες ξεχωριστές στιγμές στην καριέρα σου;

 «Ξεχωριστές στιγμές ήταν οι δύο συνεχόμενες χρονιές που πήγα στον τελικό και πήρα το κύπελλο. Με την Ηλιούπολη είχα παίξει και είχαμε νικήσει τη Νίκη Μεσημερίου με 5-3 στα πέναλτι (κανονική διάρκεια 2-2 και παράταση 3-3), ενώ με τον Μακεδονικό ήμουν τραυματίας.

 Στο παιχνίδι αυτό είχαμε νικήσει τον Θερμαΐκό Θέρμης με 2-1. Επίσης είχα δύο κατακτήσεις Πρωταθλημάτων με τον Μακεδονικό και μια με τον Μελιτέα».

 Πότε  ήσουν  στον ΠΑΟΚ;

 «Στον ΠΑΟΚ ήμουν από το 2005 μέχρι το 2011. Θα μπορούσα σίγουρα με λίγη τύχη να παίξω. Στη Γ’ Εθνική έπαιξα με τον Μακεδονικό αλλά έφυγα τον Οκτώβριο λόγω δουλειάς»

 Θα μπορούσες να παίξεις σε υψηλότερο επίπεδο;

 «Σίγουρα θα μπορούσα και μπορώ με λίγη τύχη γιατί πιστεύω σε εμένα»

 Θα έλεγες σε κάποιον ευχαριστώ;

 «Σε όλους θα πω ευχαριστώ ανεξαιρέτως αν μου έκαναν καλό η κακό γιατί και από τα δύο έχω πάρει μαθήματα»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.