Australian Open: Μάχονται για το... όνειρο Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου

Metrosport Team08 Ιανουαρίου 2023

 Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου θέλουν να βαδίσουν στο δρόμο που χάραξε η Μαρία Σάκκαρη, ακολουθώντας τα δικά της βήματα. Έτσι, λοιπόν, μετά τη θετική τους συμμετοχή στο United Cup,  θα ξεκινήσουν την προσπάθεια για πρόκριση στο κυρίως ταμπλό του Australian Open (16-29/1).

Αφενός, η Δέσποινα (No.158), που ψάχνει την πρώτη συμμετοχή της σε Grand Slam, θα ξεκινήσει την πορεία της κόντρα στη 31χρονη Λούκα Ρεκα Γιάνι από την Ουγγαρία, Νο.112 στον κόσμο, και αν πάρει την πρόκριση θα παίξει με τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην Καρολίνα Άλβες και την Όλγκα Ντανίλοβιτς. Στον τρίτο γύρο η αντίπαλος θα είναι μια εκ των Μπουρέλ, Ζακεμό, Τσονγκ και Ζάο.

Από την άλλη η Βαλεντίνη (No.181) κυνηγάει την τρίτη συμμετοχή της σε major και αρχικά θα αγωνιστεί κόντρα στη Μαρίνα Mπασόλς Ριμπέρα από την Ισπανία, Νο.123 στην παγκόσμια κατάταξη. Στον δεύτερο γύρο θα περιμένει η νικήτρια του ματς ανάμεσα στην Κριστίνα Μλαντένοβιτς και την Μάντισον Ίνγκλις και στον τρίτο μια εκ των Βόλινετς, Γκοργκότζε, Ρομέρο και Αμπουράμοβα.

Τα προκριματικά ξεκινούν αύριο (9/1), αλλά οι δύο Ελληνίδες θα μπουν στη μάχη την Τρίτη (10/1).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.