Ατζέντης Βέρνμπλουμ: «Έτοιμος να παίξει ξανά, έχει συμβόλαιο με ΠΑΟΚ»

Metrosport Team02 Ιουνίου 2020

Βέβαιος ότι ο Πόντους Βέρνμπλουμ είναι έτοιμος να βάλει τα ποδοσφαιρικά του και να πατήσει στο χορτάρι είναι ο ατζέντης του παίκτη, Καρλ Φάγκερ. Ο εκπρόσωπος του Σουηδού μέσου μίλησε σε μέσο της πατρίδας του και υποστήριξε ότι ο παίκτης προπονείται κανονικά και είναι σε θέση να αγωνισθεί ενώ όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του τόνισε ότι υπάρχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Ο Πόντους είναι σε φόρμα και έτοιμος να παίξει ξανά. Προπονείται κανονικά με τον ΠΑΟΚ και προετοιμάζεται για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Ελπίζω να πάρει χρόνο συμμετοχής στα playoffs. Δεν υπάρχει καμία συζήτηση με την Γκετένμποργκ. 

Ο Πόντους έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με τον ΠΑΟΚ και δεν μπορεί να διαπραγματευθεί με άλλη ομάδα. Τώρα έχει επιστρέψει, είναι ένας καλός παίκτης για τον ΠΑΟΚ και ο ίδιος και η οικογένειά του περνούν πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη. 

Όπως έχει η κατάσταση τώρα, δεν μπορούμε να σκεφτούμε τίποτα. Δεν γνωρίζουμε καν αν θα επιβιώσουν τα πρωταθλήματα. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν ισχυρό ιδιοκτήτη αλλά πραγματικά πιστεύω πως ο χάρτης του ποδοσφαίρου θα ξανασχεδιαστεί. Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί στην συνέχεια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.