Ατζέντης Τζέγκο: «Mας κέρδισε το πρότζεκτ του Άρη»

Metrosport Team17 Αυγούστου 2020

Ο ατζέντης του Τζέιμς Τζέγκο, Μπάντι Φάρα, μίλησε στην Daily Telegraph της Αυστραλίας για την μεταγραφή του 28χρονου άσου στον Άρη, τονίζοντας πως το πρότζεκτ των «κιτρινόμαυρων» ήταν αυτό που τους κέρδισε καθώς καλύπτει όλα τα θέλω του παίκτη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:  

«Καλύπτει πολλά από τα θέλω του η επιλογή του Αρη. Ξέρω ότι ο παίκτης είχε μια συνομιλία με τον Γκρέιαμ Άρνολντ (ομοσπονδιακός τεχνικός Αυστραλίας), ο οποίος του έδωσε την… ευλογία του για την μετακίνησή του σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα από το αυστριακό. 

Είναι μια ομάδα που σαφώς θα παλέψει για να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ αυτή τη σεζόν. Υπάρχουν στο ρόστερ πολλοί παίκτες με υψηλή ποιότητα, ένας Γερμανός τεχνικός που έχει πολύ δυνατές αρχές. Ο Τζίμι (Τζέγκο) πέρασε πέντε χρόνια στο πρωτάθλημα Αυστρίας, οπότε ήταν η τέλεια στιγμή για να κάνει μια τέτοια κίνηση. 

Υπήρξαν πολλές ευκαιρίες σε Πορτογαλία και Αγγλία που τις σκεφτόμασταν, αλλά όταν εμφανίστηκε ο Αρης και μας ανέλυσε το πρότζεκτ που υπάρχει, δεν είχε μυαλό για κάτι άλλο, τη συγκεκριμένη στιγμή της καριέρας του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.