Ατζέντης Σφιντέρσκι: «Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να τον πουλήσει - Απορρίφθηκε πρόταση από την Κίνα»

Metrosport Team15 Ιουλίου 2021

Μετά την πολύ επιτυχημένη σεζόν για τον Σφιντέρσκι, που τελείωσε με εμφανίσεις στο Euro 2020, σύλλογοι έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον επιθετικό του ΠΑΟΚ. Ο μάνατζέρ του, Μάριους Πιεκάρσκι, τόνισε σε συνέντευξή του στην Πολωνία ότι ο ταλαντούχος στράικερ είναι σε συζητήσεις για να παρατείνει το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο. 

«Οι συνομιλίες για τη νέα σύμβαση έχουν ήδη ξεκινήσει και γίνονται με τον Μάριους Πιεκάρσκι. Προσπαθώ να μην ανησυχώ για αυτό. Στην οικογένειά μου άρεσε πολύ αυτό το μέρος, είναι πολύ ζεστό για 5-6 μήνες το χρόνο. Επιπλέον, το κλαμπ είναι πολύ καλά οργανωμένο, δεν μας λείπει τίποτα. Τι θα φέρει το καλοκαίρι; Θα δούμε» είχε πει ο Σφιντέρσκι σε συνέντευξή του στο Sport.pl τον Μάιο.

Ένα μήνα αργότερα, ο 24χρονος επιθετικός ήταν μία από τις αποκαλύψεις της πολωνικής εθνικής ομάδας στο Euro 2020, ενώ είχε μόνο ένα χρόνο συμβολαίου ακόμη με τον ΠΑΟΚ. «Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα έτος με τον ΠΑΟΚ και δεν υπάρχει βούληση να τον πουλήσει. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν θέλουν να μιλήσουν καθόλου για μεταγραφή. Θα πρέπει να πληρωθεί 7,5 εκατομμύρια ευρώ. Όλες οι προσφορές απορρίπτονται» τόνισε ο Πιεκάρσκι.

Σημείωσε ότι: «Ο προπονητής, που τώρα επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, έφερε τον Κάρολ πριν από 2,5 χρόνια. Τώρα ελπίζει να βασιστεί πάνω του. Δεν είναι ξεκάθαρο ότι θα παραμείνει, αλλά ετοιμάζεται ένα νέο, καλό συμβόλαιο για αυτόν» επιβεβαιώνοντας την αποκλειστικότητα του Metrosport.gr από χθες (14/7). «Γιατί να μην επεκτείνουμε το συμβόλαιο εάν πάρει καλά χρήματα; Δεν λέμε ότι ο Κάρολ θα παίξει στη Θεσσαλονίκη για το υπόλοιπο της ζωής του, αλλά μπορεί να επεκτείνει το συμβόλαιο του και να μπει όρος για να μείνει η πόρτα ανοιχτή. 

Ο Κάρολ είναι καλά στην Ελλάδα και δεν είναι τρελός για τη μεταγραφή. Όταν οι οπαδοί επιστρέψουν στις κερκίδες, θα είναι μεγάλη χαρά να παίζει εκεί. Σίγουρα, το πρωτάθλημα δεν είναι σαν τα μεγάλα από την άποψη της έντασης και της δημοτικότητας, αλλά είναι καλά γι' αυτόν. Σκοράρει τακτικά γκολ, υπάρχει ενδιαφέρον και είχε επίσης μια πολύ καλή οικονομική προσφορά από την Κίνα που απορρίφθηκε. Παντρεύτηκε, έχει ένα παιδί, ζει καλά στην Ελλάδα και δεν υπάρχει λόγος για μεταγραφή» υπογράμμισε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.