Ατζέντης Ουάρντα: «Έχουμε πρόταση από τον Ολυμπιακό, θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα»

Metrosport Team26 Μαΐου 2022

Ο Αμρ Ουάρντα φαίνεται να έχει προσελκύσει τον ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Χρήστο Γάτση, να μιλάει στην αιγυπτιακή ιστοσελίδα cairo24 για τις προσφορές που έχει δεχτεί από τη χώρας μας ο πελάτης του.

«Ο Ουάρντα μου μετέφερε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα», ήταν οι πρώτες λέξεις του Χρ. Γάτση. «Στελέχη της Ανόρθωσης ήρθαν μαζί μας σε επικοινωνία προκειμένου να ανανεώσουν το συμβόλαιο του για έναν ακόμη χρόνο, αλλά ο Ουάρντα θέλει να ζήσει μια νέα εμπειρία εκτός κυπριακού πρωταθλήματος», πρόσθεσε ο ατζέντης του Ουάρντα.

Και συνέχισε: «Ο πελάτης μου έχει πολλές προσφορές από το κυπριακό και το ελληνικό πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένου του Ολυμπιακού, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει τον επόμενο σταθμό του και θα κάνουμε συναντήσεις με αυτούς τους συλλόγους για να συζητήσουμε προσφορές το επόμενο διάστημα».

Ενώ κατέληξε, λέγοντας: «Μίλησα με τον Άμρ για τις προσφορές που του έγιναν από το κυπριακό πρωτάθλημα, αλλά μου μετέφερε την επιθυμία του να επιστρέψει για να παίξει ξανά στην Ελλάδα. Ο Ουάρντα θα κάνει ολιγοήμερες διακοπές την επόμενη εβδομάδα, μετά τις οποίες θα πάρει την τελική του απόφαση».

Φέτος ο Ουάρντα πραγματοποίησε 41 συμμετοχές με τη φανέλα της Ανόρθωσης, πετυχαίνοντας 11 τέρματα, ενώ μοίρασε και 9 ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.