Ατζέντης Αντρέ Ρικάρντο: «Γι' αυτό επέλεξε τον ΠΑΟΚ - Μπορεί να προσφέρει γκολ και ασίστ»

Metrosport Team28 Ιουνίου 2022

Ο ατζέντης του Αντρέ Ρικάρντο, Νέλσον Κάλντας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους που ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής επέλεξε τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά δήλωσε: «Από τον Ιανουάριο είχαμε αρχίσει τις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για τον Αντρέ Ρικάρντο και ολοκληρώσαμε όλες τις διαδικασίες για τη μεταγραφή τις τελευταίες εβδομάδες».

Για το πως πήρε την απόφαση ο Ρικάρντο να έρθει στον ΠΑΟΚ και να ην συνεχίσει σε άλλη ομάδα στην Πορτογαλία: «Ουσιαστικά την απόφαση την πήρε μαζί με τον πατέρα του τον τελευταίο μήνα. Επέλεξε να έρθει στον ΠΑΟΚ γιατί είναι μια ομάδα που έχει έναν προπονητή με νοοτροπία τέτοια μπορεί να βοηθήσει έναν νεαρό ποδοσφαιριστή να εξελιχθεί. Χρειαζόταν ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και αυτό ο ΠΑΟΚ μπορούσε να του το δώσει.

Του αρέσει που η ομάδα παίζει επιθετικά και πιστεύει ότι μπορεί να ταιριάξει, να εξελιχθεί και προσφέρει στον ΠΑΟΚ πολλά γκολ και ασίστ».

Για το αγωνιστικό του προφίλ: «Είναι επιθετικός και πολύ δημιουργικός ποδοσφαιριστής, κινείται έξυπνα ανάμεσα στις γραμμές και ως επιτελικός μέσος και ως δεύτερος επιθετικός, μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά που θα του ζητήσει ο κ. Λουτσέσκου. Επίσης, είναι θεαματικός ποδοσφαιριστής που θα ενθουσιάσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ».

Για τον αν μπορεί να παίξει άμεσα στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ: «Είναι έτοιμος ο Ρικάρντο, μπορεί να αγωνιστεί άμεσα στον ΠΑΟΚ».

Τέλος, στο ερώτημα αν άλλες ομάδες είχαν προσεγγίσει τον Αντρέ Ρικάρντο, απάντησε: «Υπήρχε ενδιαφέρον και άλλων ομάδων από την Πορτογαλία, αλλά η Φαμαλικάο περιέπλεξε τα πράγματα περισσότερο με τις μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας. Για αυτό και ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη λύση και για τον ίδιο». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.