Άτυχος στάθηκε ο Μάικ Χένρι στον Ηρακλή, παίρνει Ρότεν

Στέλιος Παρθενάκης04 Φεβρουαρίου 2022

Άτυχος στάθηκε ο Μάικ Χένρι στον Ηρακλή καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ υπέστη εξάρθρωση στον δείκτη του δεξιού χεριού του και υποβάλλεται σε θεραπείες με την προσδοκία ότι θα είναι διαθέσιμος στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. 

Αυτή είναι και η ελπίδα του Κώστα Μέξα ο οποίος έχει να διαχειριστεί και την απώλεια του Γιάννη Αγραβάνη μετά την απόφαση του Ηρακλή για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου λόγω των διαδοχικών πειθαρχικών παραπτωμάτων στα οποία υπέπεσε ο Ελληνας φόργουορντ.

Ακόμα, μία σημαντική επιλογή ενίσχυσης για το ρόστερ του Ημίθεου ο Κώστας Μέξας, καθώς οι “κυανόλευκοι” συμφώνησαν με τον 29χρονο Αμερικανό πόιντ γκαρντ, Τόνι Ρότεν.

Πρόκειται για ψηλό (1.98) πόιντ γκαρντ, ο οποίος αγωνίζεται και στο “2”, αλλά διακρίνεται για τα οργανωτικά και αθλητικά προσόντα του και έχει θητεία στο ΝΒΑ και συγκεκριμένα στους Memphis Grizzlies και στους Philadelphia 76ers, ενώ έχει εμπειρίες από την Ευρώπη, συμμετέχοντας στο Πολωνικό, Εσθονικό, Γαλλικό και Ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ προσφάτως αγωνιζόταν στην Αίγυπτο με τη Ζάμαλεκ.

*Με πρόστιμο τιμωρήθηκε η ΚΑΕ για τη διακοπή στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα. Αυτό σημαίνει πως δε θα υπάρχει τιμωρία έδρας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.