«Ατρόμητος» στο Περιστέρι ο ΟΦΗ και όλα στο μηδέν

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2021

Μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος να σκόραρε τρεις φορές απέναντι στον ΠΑΟΚ, ωστόσο αυτή τη φορά τα βρήκε σκούρα με αντίπαλο τον ΟΦΗ, παρά το γεγονός ότι οι Κρητικοί αγωνιζόντουσαν με παίκτη λιγότερο για περίπου 40΄λεπτά.

Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες για την 16η στροφή του πρωταθλήματος της Superleague 1, σε ένα παιχνίδι που είχε τα πάντα εκτός από το γκολ. Ευκαιρίες, γκολ που δεν μέτρησαν, κόκκινη κάρτα και δύο ομάδες που τα έδωσαν όλα για να πλησιάσουν την 6αδα και τον Αστέρα Τρίπολης που έφυγε νικητής από την Ριζούπολη.


Η πρώτη μεγάλη στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 29΄οταν  ο Μανούσος δεν κατάφερε να νικήσει τον Βάτερμαν, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο γκολκίπερ του ΟΦΗ βγήκε νικητής και από την μονομαχία του με τον Μουνίθ. Στο μεσοδιάστημα είχε προηγηθεί και ένα γκολ το οποίο ακυρώθηκε για τον ΟΦΗ με τον Γρίβα να σκοράρει με ωραίο πλασέ, ωστόσο όπως φάνηκε υπήρχε περίπτωση offsifde. Η απάντηση για τους Κρητικούς  στο πρώτο ημίχρονο ήρθε με τον Ουές ο οποίος νικήθηκε εντυπωσιακά από τον Μανδά, ενώ λίγο αργότερα μία συνεργασία δύο πρώην παικτών του ΠΑΟΚ, Μπαλογιάννη και Διαμαντή, σταμάτησε στο δοκάρι του Ατρομήτου αφήνοντας το 0-0 ως αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος υπήρξαν πάλι εκατέρωθεν ευκαιρίες με τον Μανδά και τον Βάτερμαν να αντιδρούν εξαιρετικά στις ευκαιρίες των Μουνίθ και Χριστοδουλόπουλου για τους γηπεδούχους καθώς και των Σαρντινέρο και Νέιρα για τους Κρητικούς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 52΄εξαιτίας της δεύτερης κίτρινης κάρτας που καταλογίστηκε στον  Μεγιάδο.

Οι ενδεκάδες: 

Ατρόμητος: Μανδάς, Γούτας, Γκαλβάο, Γκάλο, Νταβιώτης (63' Κιβρακίδης), Νάτσος (77' Κωτσόπουλος) , Χαρίσης (77' Σάλομον), Τομάσεβιτς (77' Μάτιτς), Μανούσος, Μουνίθ, Αγκάγιεφ (63' Χριστοδουλόπουλος)

ΟΦΗ:Βάτερμαν, Ουές, Λυμπεράκης (71' Κοροβέσης), Σελίμοβιτς (46' Βούρος), Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης (46' Στάικος), Μεγιάδο, Νέιρα, Στάρτζεον (84' Τσιλιανίδης), Γρίβας (70' Σαρδινέρο)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.