Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα (1-1): Ζωντανοί στο Περιστέρι οι Ηπειρώτες, χάρη στα «ρολά» του Τσιντώντα

Metrosport Team08 Απριλίου 2023

Ο Ατρόμητος που υποδέχτηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 3 αγωνιστικής των play out της Super League 1, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας του και μοιράστηκε από ένα βαθμό με τους Ηπειρώτες.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ «φορτσάτοι» στο παιχνίδι και έδειξαν πως δεν πρόκειται να είναι καλοί «οικοδεσπότες», αφού πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο βρήκαν αντίπαλα δίχτυα. Πιο συγκεκριμένα, στο 7ο μόλις λεπτό ο Αγκιμπού Καμαρά, με ένα πολύ ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για τους Περιστεριώτες, που ήταν κυρίαρχοι το πρώτο εικοσάλεπτο.

Ωστόσο, τα δεδομένα ανατράπηκαν στο 27ο λεπτό, όταν ο Παμλίδης εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική ενέργεια του Τζίμα και ισοφάρισε για τους Ηπειρώτες.

 Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες, όμως ο Ατρόμητος μπήκε πολύ πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο προκειμένου να γίνει και πάλι οδηγός. Ο Τσιντώντας όμως είχε άλλη άποψη και με τις σωτήριες επεμβάσεις του κατάφερε να βάλει στις αποσκευές της ομάδας του έστω και με τον έναν, άκρως πολύτιμο βαθμό, ώστε να ξεκολλήσει από την ουρά της βαθμολογίας.

Aτρόμητος (Κρις Κόλμαν 4-3-3): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Μαυρομμάτης, Χατζηισαϊας, Ντε Μποκ Γκονζάλες, Κούεν, Καμαρά- Κλωναρίδης, Ρομπάιγ, Κωτσόπουλος

Στον πάγκο: Μπρανέσκου, Πομόνης, Έρλινγκμαρκ, Αθανασίου, Φριτζόνσον, Τζαβίδας, Κιάρτανσον, Οικονομίδης, Τζοβάρας

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος 4-2-3-1): Τσιντώτας-Εραμούσπε, Πήλιος, Μπορταγκαράι, Τσαβός- Τζίνο, Λιάσος- Ροσέρο, Τζίμας, Παμλίδης-Σταματελόπουλος

Στον πάγκο: Σουλής, Μπιλμπάο, Μέντες, Λώλης, Νίνης, Φοφανά, Ράντου, Μπακαδήμας, Μπάλαν

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.