Ατρόμητος: Ανεπιθύμητος ο Σιδηρόπουλος- Επιστολή στην ΚΕΔ για τον ορισμό του με ΑΕΚ

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2022

Ανεπιθύμητος φαίνεται πως είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος από την ΠΑΕ Ατρόμητος. Ο Έλληνας ρέφερι ορίστηκε να διευθύνει τον κυριακάτικο αγώνα της ομάδας του Περιστερίου κόντρα στην ΑΕΚ(16/10 16:00), με την «κυανόλευκη» ΠΑΕ να σπέυδει να εκφράσει την επιφύλαξή της για τον συγκεκριμένο ορισμό στην ΚΕΔ με επιστολή που απέστειλε.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή της η ΠΑΕ Ατρόμητος γνωστοποιεί στην ΚΕΔ την εναντίωσή της στον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ με τον προβληματισμό των Περιστεριωτών να βασίζεται στο γεγονός πως ο Έλληνας ρέφερι έχει ιστορικό κακών αποφάσεων κατά της ομάδας τους, τόσο ως πρώτος, όσο και ως υπεύθυνος VAR.


Παρότι στην Αθηναϊκή ομάδα τονίζουν μέσω της επιστολής τους πως στηρίζουν την νέα ΚΕΔ, αισθάνονται πως η παρουσία του συγκεκριμένου διαιτητή, δεν διασφαλίζει σε καμία περίπτωση το 50-50 που όπως υπογραμμίζουν είναι το απόλυτο ζητούμενο σε κάθε αγώνα και αυτός είναι και ο λόγος που θέλησαν να εκφράσουν τις επιφυλάξεις τους για τον ορισμό του στον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στην Ένωση (16/10 16:00).


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.