ΠΑΟΚ: Προετοιμασία για Αρη, χωρίς Βιεϊρίνια και Πέλκα

Metrosport Team25 Ιουνίου 2020

Μπορεί να υπάρχει μεγάλη απογοήτευση στο στρατόπεδο του Δικεφάλου, όμως δεν τελειώνει εδώ η χρονιά, αφού του έχει απομείνει ο στόχος της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. 

Σε αυτό το πλαίσιο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Αρη την Κυριακή (28/06) στις 19:15 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και οι συμμετοχή τους θα εξαρτηθεί από την βελτίωση της κατάστασης που θα δείξουν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ γυρίζει σελίδα και προχωράει μπροστά μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό και εστιάζει στην δεύτερη θέση των Play Offs της Super League, που οδηγεί στα προκριματικά του UEFA Champions League.

Λίγες ώρες μετά τη μάχη στο Φάληρο, παίκτες και τεχνικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον Άρη.

Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στους Ερυθρόλευκους ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και κάποια κομμάτια τακτικής.

Οι Δημήτρης Πέλκας και Αντελίνο Βιεϊρίνια ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.Την Παρασκευή (26.06) η ομάδα μας θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.