Ατλέτικο Μαδρίτης: Τελειώνει η υπομονή για Σιμεόνε, οδεύει προς απόλυση

Metrosport Team10 Νοεμβρίου 2022

Τελειώνει ο χρόνος που έχει δώσει η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης στον Τσόλο Σιμεόνε. Μπορεί ο Αργεντίνος να είναι μια από τις εμβληματικότερες μορφές στην ιστορία της ομάδας, όμως πλέον εξετάζεται πάρα πολύ σοβαρά το σενάριο να οδηγηθεί στην πόρτα της εξόδου, όσο οι «ροχιπλάνκος» αγνοούν τα θετικά αποτελέσματα.

Μετά την τελευταία θέση στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, που οδήγησε τους Μαδριλένους εκτός συνέχειας ακόμη και του Europa League, αλλά και την συμπλήρωση τριών αγώνων χωρίς νίκη στο Πρωτάθλημα ( ήττα εκτός από την Καντίθ, ισοπαλία εντός με την Εσπανιόλ, ήττα εκτός από την Μαγιόρκα) η «καρέκλα» του Τσόλο... «τρίζει» για τα καλά. Μπορεί ο ίδιος να έιναι ο λόγος που η Ατλέτικο ξεκινά κάθε χρονιά με αυξημένες προσδοκίες, όμως φέτος οι «ροχιμπλάνκος» δεν θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων ετών και δημοσιεύματα αναφέρουν πως η διοίκηση σκέφτεται σοβαρά να απομακρύνει τον Αργεντίνο από τον πάγκο της ομάδας.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σιρά, υπάρχει ήδη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του Τσόλο, στην οποία για την ώρα βρίσκονται ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, αλλά και ο Μαουρίσιο Ποκετίνο, που μετά από την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Παρί, αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.