Ατλέτικο Μαδρίτης- Λεβερκούζεν: Το πιο «σουρεάλ» φινάλε, με χαμένο πέναλτι μετά την λήξη

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2022

Ματς που θα το θυμούνται για μια ζωή οι παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν το χθεσινό του Champions League, με τον διαιτητή αφότου έχει σφυρίξει κανονικά τη λήξη, να δίνει ευκαιρία στους γηπεδούχους για... ανάσταση, παραχωρώντας πέναλτι στους Ισπανούς. Τα όσα ακολούθησαν, γράφτηκαν στην ιστορία.

Σε βραδιά βγαλμένη από ταινία επιστημονικής φαντασίας εξελίχθηκε η αναμέτρηση το βράδυ της Τετάρτης (26/10) στο Γουάντα Μετροπολιτάνο της Μαδρίτης, ανάμεσα σε Ατλέτικο και Λεβερκούζεν. 

Και αυτό γιατί ο  διαιτητής σφύριξε τη λήξη με το σκορ στο 2-2, ωστόσο δευτερόλεπτα μετά αποφάσισε να εξετάσει την τελευταία φάση για πιθανό πέναλτι. Παρά, λοιπόν, το γεγονός πως είχε ολοκληρώσει τυπικά τον αγώνα, πήγε στο VAR και τελικά το έδωσε στην Ατλέτικο.

Το καλό όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο  Γιανίκ Καράσκο έφτασε στην άσπρη βούλα, εκτέλεσε πάνω στον Χραντέτσκι, ο Σαούλ Νίγκεθ πήρε το "επιθετικό ριμπάουντ", έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και τελικά οι γηπεδούχοι κατέληξαν να έχουν και τρίτη ευκαιρία. Ο Ρεϊνίλντο ήταν στη σωστή θέση, σούταρε όμως πάνω στον Καράσκο για να καταλήξει η μπάλα άουτ και να μείνουν οι Ισπανοί εκτός συνέχειας στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.