Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβάντε 0-1: Νέα «σφαλιάρα» και μένει πίσω στο κυνήγι της τετράδας

Metrosport Team16 Φεβρουαρίου 2022

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί στην προηγούμενη αναμέτρηση με τη Χετάφε να γλύτωσε το κάζο στα τελευταία λεπτά, αλλά σήμερα (16/2) η Λεβάντε τιμώρησε την κάκιστη εικόνα της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές συγκινήσεις, στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν τον σκορ, με τον Μελέρο να σκοράρει και να βάζει σε θέση οδηγού την Λεβάντε από το 54ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν και στο 90+6΄παραλίγο να σώσουν ακόμα έναν αγώνα, με το γυριστό του Κορέα να καταλήγει στα δίχτυα, αλλά να ακυρώνεται ως επιθετικό φάουλ. 

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έμεινε στους 39 βαθμούς, ίδιους με τη Μπαρτελόνα που βρίσκεται στην 4η θέση, αλλά με ένα παιχνίδι περισσότερο για την ομάδα του Σιμεόνε.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Προπονητής: Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Γιορέντε, Σάβιτς, Χιμένεθ, Μαντάβα (78΄Λόντι), Ντε Πολ (64΄Φέλιξ), Κοντογκμπιά, Λεμάρ (78΄Ερέρα), Κόκε (65΄Βρσάλικο), Κορέα, Κούνια (65΄Σουάρες)

Λεβάντε (Προπονητής: Αλέσιο Λίσι): Καρντένας, Μιραμόν, Πιέρ, Ντουάρτε, Κάσερες, Σον, Μελάερο, Πεπελού, Ντε Φρούτος (68΄Γκόμεζ), Μπάρντι (62΄Μάρσα), Μάρτι (68΄Μοράλες)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.