Ατλαμάζογλου: «Όταν πρέπει να πληρώσεις, είναι αξίωμα»

Metrosport Team08 Σεπτεμβρίου 2020

Ο νομικός Πάρης Ατλαμάζογλου τοποθετήθηκε για τις διεκδικήσεις ποδοσφαιριστών παλαιότερων οφειλών.
Για τις υποθέσεις παλαιότερων οφειλών που διεκδικούν ποδοσφαιριστές από τις νέες ΠΑΕ που έχουν προκύψει με την αλλαγή ΑΦΜ, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο νομικός, Πάρης Ατλαμάζογλου
: «Όταν προσπαθούμε να εξυγιάνουμε το ποδόσφαιρο, όλοι πρέπει να είμαστε αρωγοί σ’ αυτή την προσπάθεια. Όταν πρέπει να πληρώσεις, είναι αξίωμα. Όλοι ξέρουμε τι γίνεται με τα ΑΦΜ των νέων ΠΑΕ στην Ελλάδα, οι οποίες είναι οι παλιές με νέο ΑΦΜ. Είναι συνέχεια. Και η ΠΑΕ Αρης γι’ αυτό κλήθηκε να πληρώσει. Πρέπει να επισημάνουμε πως πρώτα απ’ όλα η FIFA έδωσε το έναυσμα για να αρχίσουν τέτοιες υποθέσεις. Έχει νομοθετήσει κι έχει πει πως χρέη του παρελθόντος από τις παλιές ΠΑΕ, πρέπει να πληρώνονται από τις νέες ΠΑΕ».

Για την υπόθεση Ανάκογλου:

«Υπάρχει οφειλή από τον νέο Άρη, αλλά πληρώνεται κανονικά και τηρείται η συμφωνία. Δεν ήταν χρέη του παλιού Άρη. Ο κ. Καρυπίδης κάνει προσπάθεια και γίνονται καταβολές. Οφείλουμε να πούμε και οι ΠΑΕ έπρεπε να είχαν καλύτερη πληροφόρηση για τα νομικά δεδομένα. Και οι εργαζόμενοι πρέπει να λαμβάνουν τα συμφωνηθέντα. Να τηρείται το σωστό και το δίκαιο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.