Ατλαμάζογλου: «Ο Ηρακλής επί χρόνια κοροιδεύει, δεν πληρώνει - Ακόμη περιμένουμε τις επιταγές του Παπαδόπουλου»

Metrosport Team29 Ιουλίου 2021

Ο νομικός, Πάρις Ατλαμάζογλου, μίλησε με σκληρά λόγια στο Metropolis 95.5 για τα οφειλόμενα του Ηρακλή προς τους ποδοσφαιριστές.

 «Εγώ θα το προσεγγίσω αλλιώς, δεν είναι κίνδυνος για τον Ηρακλή, αλλά αποκατάσταση της νομιμότητας. Το να πληρώνεις τις οφειλές είναι το ορθό» είπε αρχικά και συνέχισε: «Εδώ μιλάμε για τους γραπτούς νόμους και θα πω ότι το αθλητικό δίκαιο διαφέρει από τον αστικό κώδικα. Και στην Ελλάδα τα ίδια λέμε, απλά, οι δικαστές του Αρείου Πάγου προσέγγισαν το θέμα αλλιώς. Παράνομα για εμένα. 

Το ζήτημα του Ηρακλή θα κριθεί στις αίθουσες των δικαιοδοτικών οργάνων. Πολύ ορθά και νόμιμα οι παίκτες ζητούν τα οφειλόμενα. Ο Ηρακλής επί χρόνια κοροϊδεύει, δεν πληρώνει. Με τον Τομ Παπαδόπουλο είχαμε συμφωνήσει για τρεις επιταγές και ακόμη έρχονται από την Αμερική. Και πήραμε μόνο 2.500 ευρώ. 

Πρέπει και εσείς να βοηθήσετε ως εργαζόμενος. Αυτά που δεν πληρώνει η κάθε ποδοσφαιρική ομάδα τα επιβαρυνόμαστε όλοι οι υπόλοιποι. Γιατί είναι προς το ΕΦΚΑ και την Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Να λειτουργούν οι ΠΑΕ, αλλά υπάρχει ένα νομοθετικό πλαίσιο που πρέπει να σεβόμαστε. Οι παίκτες έχουν οικογένεια και μηνιαίες ανάγκες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.