«Αθόρυβος και χαμηλών τόνων ο Ρέμπε, ίσως στον ΠΑΟΚ χρειαστεί να μιλά περισσότερο»

Metrosport Team10 Ιουνίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Βαβρίτσας. Ο Έλληνας δημοσιογράφος του «Kicker» σκιαγράφησε το προφίλ του Όλαφ Ρέμπε, ο οποίος αναμένεται την Τετάρτη (10/6) στη Θεσσαλονίκη για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη διαδρομή του Ρέμπε: «Είναι σχετικά νέος και εξελίχθηκε πολύ νωρίς. Συνεργάστηκε με τον Κλάους Άλοφς, αρχικά στη Βέρντερ Βρέμης και μετά στη Βόλφσμπουργκ, και στη συνέχεια τον διαδέχθηκε. H καλή του εποχή ήταν στη Βόλφσμπουργκ όταν με ποδοσφαιριστή τον Βιεϊρίνια πήρε το Κύπελλο το 2015. Διαχειρίστηκε πολύ μεγάλα ποσά στη Βόλφσμπουργκ, η οποία αν και δεν είναι μεγάλο όνομα είναι ένα τεράστιο οικονομικό μέγεθος. Συνολικά θήτευσε έξι χρόνια στη Βόλφσμπουργκ, τα πρώτα τρία ως συνεργάτης του Άλοφς και μετά ως τεχνικός διευθυντής μέχρι το 2018 όταν και απολύθηκε. Στη Βέρντερ Βρέμης ξεκίνησε από το μάρκετινγκ της ομάδας. Τελευταίος του σταθμός ήταν η Χάντερσφιλντ την περίοδο 2018-19. Απολύθηκε τον Ιανουάριο του 2019, μία μέρα μετά την απόλυση του Βάγκνερ. Την άνοιξη του 2019 ήταν ένας από τους υποψηφίους να αναλάβει την τεχνική διεύθυνση της Νυρεμβέργης, όμως, δεν ευόδωσε και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του».

Για το αν είναι μια καλή επιλογή για τον ΠΑΟΚ: «Φυσικά και είναι καλή επιλογή. Τέτοιοι άνθρωποι έχουν άλλες παραστάσεις και διασυνδέσεις, έχουν διαχειριστεί μεγαλύτερα μεγέθη από όσα έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα. Η επιτυχία του θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα προσαρμοστεί στην ελληνική νοοτροπία. Είναι χαμηλών τόνων, δεν λέει μεγάλες κουβέντες και δουλεύει αθόρυβα. Ίσως τώρα στη Θεσσαλονίκη θα χρειαστεί να μιλά περισσότερο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.