Αθώος ο Ηρακλής για Χάγκινς!

Στέλιος Παρθενάκης12 Μαρτίου 2021

Ευχάριστα νέα προέκυψαν από το γραφείο του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ για την ΚΑΕ Ηρακλής καθώς εκδόθηκε αθωωτική απόφαση για το θέμα της χρησιμοποίησης του Τζος Χάγκινς στο ματς με τον Ιωνικό. Έτσι παύει να υπάρχει κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών που θα έβαζε σε κίνδυνο και την παρουσία της ομάδας στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση ανέφερε: «Το ΜΔΟ απεφάνθη ότι δεν συντρέχει περίπτωση επιβολής της προβλεπόμενης στο άρθρο 72 παρ. 2 του Κανονισμού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας 2020-2021 πειθαρχικής ποινής σε βάρος της εγκαλούμενης «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. Κ.Α.Ε. HΡΑΚΛΗΣ 2017)» για αντικανονική συμμετοχή του αθλητή της Joshua Akeem HAGINS στον αγώνα Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 εναντίον της ομάδας «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΙΩΝΙΚΟΣ BASKET K.A.E.)», που διεξήχθη στο γήπεδο «ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ» στις 28-2-2021».

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι η διοίκηση της ΚΑΕ Ηρακλής δε θα αφήσει αναπάντητα τα όσα έγιναν για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά προέχει η αναμέτρηση με το Μεσολόγγι!Σίγουρα, πάντως, η απαλλακτική απόφαση έφερε ανακούφιση σε όλη την ομάδα…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.