«Αθώος ο Φερέιρα, αυτό φταίει για την εικόνα»

Metrosport Team04 Φεβρουαρίου 2020

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει μικρότερο μερίδιο ευθύνης για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ από όση του αποδίδεται υποστήριξε ο Νίκος Ουσταμπασίδης μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

Ο άλλοτε συνεργάτης του Γιώργου Γεωργιάδη στον ΠΑΟΚ υπογράμμισε πως η κύρια αιτία της αγωνιστικής καθίζησης είναι η ηλικία και τα αγωνιστικά ορισμένων παικτών, τονίζοντας παράλληλα πως πρέπει να στηριχθεί ο Αμπέλ Φερέιρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν πρέπει να παραμείνει ο Φερέιρα: «Πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη στον προπονητή, από τη στιγμή που του δόθηκε το χρίσμα το καλοκαίρι και ο ΠΑΟΚ είναι μέσα και στους δύο στόχους του».

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ: «Τα χρόνια είναι αμείλικτα για όλους. Βλέποντας το ματς με τον Παναθηναϊκό, μπορούσε ο καθένας να παρατηρήσει πως ο μεγαλύτερος παίκτης τους είναι ο 28 ετών. Ο ΠΑΟΚ δυστυχώς έχει αρκετούς παίκτες που ηλικιακά δεν μπορούν να κάνουν όσα οι νεαρότεροι και συγχρόνως σε κάποιες θέσεις τα χαρακτηριστικά των παικτών δεν είναι αυτά που απαιτούν οι συγκεκριμένες θέσεις. Ιδιαίτερα κόντρα σε φορμαρισμένες και ποιοτικές ομάδες φαίνονται οι αδυναμίες του ΠΑΟΚ φαίνονται. Γι’ αυτό και ο ΠΑΟΚ φέτος παρουσιάζει αυτήν την αδυναμία στα ντέρμπι».

Aκούστε όλη τη συνέντευξη

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.