Αθλητικός Διευθυντής Ραπίντ: «Αυτή τη στιγμή δεν αποτελεί θέμα ο Σβαμπ»

Metrosport Team05 Ιουνίου 2023

Αναφορικά με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβαμπ και το ενδεχόμενο ο Αυστριακός να επιστρέψει στην πατρίδα του τοποθετήθηκε ο αθλητικός διευθυντής της Ραπίντ Βιέννης, Μάρκους Κάτζερ, ο οποίος ήταν ξεκάθαρος τόσο για την πολιτική στις μεταγραφές της ομάδας όσο και για την περίπτωση του έμπειρου χαφ.

Αρχικά για τα στοιχεία τα οποία χρειάζονται στην Ραπίντ, ο Κάτζερ, σημείωσε: «Νομίζω ότι είναι σημαντικό να έχουμε σταθερότητα. Χρειάζεσαι απλά παίκτες που φέρνουν ποιότητα και σταθερότητα μαζί τους. Πρόκειται για παίκτες που έχουν κάποια ηλικία για να δώσουμε στους ποδοσφαιριστές μας, ή στα ταλέντα μας, τη σταθερότητα που χρειάζονται».

Σε ερώτηση για το αν ο Στέφαν Σβαμπ είναι μία τέτοια περίπτωση ποδοσφαιριστή, ανέφερε, «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης που υπήρξε πυλώνας για τον σύλλογο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά δεν είναι ένα θέμα για εμάς αυτή τη στιγμή».

Άξιο αναφοράς είναι πως ο Στέφαν Σβαμπ είναι μία περίπτωση ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και το οποίο ολοκληρώνεται το 2024, με τον ίδιο φέτος να έχει αγωνιστεί σε 40 αναμετρήσεις, έχοντας σκοράρει 4 γκολ ενώ έδωσε και 1 ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.