«Δεν έχουμε ακόμα τελειώσει ακόμη με τον Τσόλακ»

Metrosport Team08 Ιανουαρίου 2022

Την πεποίθηση του πως δεν τελείωσε η υπόθεση Τσόλακ για τη Μάλμε, εξέφρασε ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Αντρέας Γκέοργκσον, μιλώντας σε σουηδική ιστοσελίδα.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θέλουμε τον Αντόνιο και ότι στον Αντόνιο αρέσει η Μάλμε και θα ήθελε να παίξει εδώ. Τώρα απομένει να βρούμε μια κατάσταση διαπραγμάτευσης με την οποία όλοι θα είναι ευχαριστημένοι και σε αυτό το κομμάτι δεν έχουμε ακόμα τελειώσει. Έχουμε καλές ελπίδες, αλλά δεν είμαστε κοντά στον στόχο μας. Είναι μια διαπραγμάτευση μεταξύ της Μάλμε και του ΠΑΟΚ αλλά και της Μάλμε με τον Τσόλακ. Δεν υπάρχει πιθανότητα να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες, αλλά πρέπει να πούμε ότι το σπουδαίο με το αν έχουμε ξανά τον Τσόλακ στην ομάδα, είναι πως γνωρίζει τα αποδυτήρια, τους συμπαίκτες του και την ομάδα. Έτσι, ακόμα και αν χάσει κάποιες προπονήσεις, δεν θα υπάρχει πρόβλημα».

Για να προσθέσει: «Θα μπορούσαμε να πούμε πως υπήρχε μία προθεσμία (στις 31 Δεκεμβρίου), η οποία έχει όμως εκπνεύσει. Τώρα η κατάσταση αλλάζει συνεχώς και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το γνωρίζουμε. Κάθε μέρα που περνάει, η κατάσταση μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Η μεταγραφική περίοδος πάντως, ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.