«Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ έχουν 55%-45% πιθανότητες, ισχυρές και οι δύο ομάδες»

Metrosport Team22 Μαρτίου 2022

Ο Λοράν Ντε Σο, αθλητικός διευθυντής της Γκρενόμπλ, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις αναμετρήσεις μεταξύ του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ.

«Πρόκειται για δύο ισχυρές ομάδες. Η Μαρσέιγ έχει το πλεονέκτημα. Θα είναι πολύ δύσκολο για τον ΠΑΟΚ το πρώτο παιχνίδι στο Βελοντρόμ. Και οι δύο ομάδες έχουν φανατικούς οπαδούς. Της Μαρσέιγ γεμίζουν το γήπεδο και η παρουσία 60.000 φιλάθλων θα δημιουργήσει πιεστική ατμόσφαιρα για τον ΠΑΟΚ. Αν ο ΠΑΟΚ σκοράρει θα έχει πιθανότητες να προκριθεί στη ρεβάνς. Έχουν ποιότητα, πάντως, και οι δύο ομάδες. Τα ποσοστά 55% υπέρ της Μαρσέιγ και 45% υπέρ του ΠΑΟΚ» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Παρακολούθησα τον ΠΑΟΚ με την Σλόβαν και ξεχώρισα τον Αντρίγια, τον Κούρτιτς και τον Άκπομ, που είναι ταχυδυναμικός. Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ από την αρχή της χρονιάς έχει πολλές νίκες. Νομίζω ότι η μεσαία γραμμή της Μαρσέιγ υπερτερεί και αν ανταποκριθεί ο ΠΑΟΚ εκεί θα έχει τις πιθανότητες που του αναλογούν. Θα πρέπει να ελέγξει τον χώρο του κέντρου. Ο Παγέτ είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης, αλλά και ο Μίλικ.»

Κατέληξε λέγοντας: «Θα είμαι σε αυτό το παιχνίδι. Όταν είσαι στο γήπεδο της Μαρσέιγ με 60.000 οπαδούς δημιουργείται εκρηκτική ατμόσφαιρα, όπως και στην Τούμπα όταν είναι γεμάτη. Είναι δύο πολύ σκληρές έδρες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.