Αθλητικό Κέντρο «Ευάγγελος Παντελίδης»: Εγκαίνια για το «στολίδι» της Δ. Μακεδονίας, παρουσία Ζαχαράκη και Παπαδόπουλου (Pics-Vids)

Metrosport Team02 Ιουλίου 2022

Διαθέτει μια σειρά από όλες τις απαραίτητες παροχές, απόλυτα σύγχρονο και σε εξαιρετική τοποθεσία.

Το νέο Αθλητικό Κέντρο «Ευάγγελος Παντελίδης», «στολίδι» στη Δυτική Μακεδονία, εγκαινιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης (30/6) παρόντων των υφυπουργών Τουρισμού και Μεταφορών, Σοφίας Ζαχαράκη και Μιχάλη Παπαδόπουλου αντίστοιχα, τοπικών αρχών και πλήθος κόσμου. Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του Μακεδονικού και του ομίλου Metromedia, Παύλος Ανδρώνης.

Το αθλητικό κέντρο δημιουργήθηκε μετά από πρωτοβουλία του επιχειρηματία Ιάκωβου Παντελίδη, στη τη μνήμη του αδερφού του Βαγγέλη που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.


Όπως μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά δεν μπορούσε να το ονομάσει διαφορετικά και αναφέρθηκε στη στιγμή που αποκάλυψε στα παιδιά και στα ανήψια του πως θα το ονομάσει έτσι εμφανώς συγκινημένος, τονίζοντας την πολύ μεγάλη αγάπη που του είχε.

Το αθλητικό κέντρο «Ευάγγελος Παντελίδης» διαθέτει δύο γήπεδα ποδοσφαίρου ακριβώς δίπλα στο Ξενοδοχείο, αίθουσα με βάρη εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα όργανα, χαμάμ, σάουνα, χώρο για μασάζ, υδρομασάζ και ένα από τα καλύτερα Spa στην Βόρεια Ελλάδα.

Ήδη μάλιστα το αθλητικό κέντρο έχουν επιλέξει πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες για την καλοκαιρινή τους προετοιμασία (Μακεδονικός, Κηφισιά, Απόλλων) αλλά και ομοσπονδίες άλλων αθλημάτων, ενώ μην έχοντας να ζηλέψει τίποτα από άλλα αθλητικά κέντρα, φιλοδοξεί να συναγωνιστεί αντίστοιχα του εξωτερικού.

Σοφία Ζαχαράκη, Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο δήμαρχος Εορδαίας, Παναγιώτης Πλακεντάς και ο Ιάκωβος Παντελίδης έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων του αθλητικού κέντρου.

«Πολλές προοπτικές σε δύσκολες εποχές»

Συγκινημένος εμφανώς ο Ιάκωβος Παντελίδης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Εδώ και 33 χρόνια όλοι γνωρίζουν το Ξενοδοχείο και εμάς αλλά τώρα δίνουμε κάτι καινούργιο στη μνήμη του χαμένου μου αδερφού.

Κάτι που θα δημιουργήσει πολλές προοπτικές σε δύσκολες εποχές ακόμα και στον αθλητισμό και εμείς κάναμε το 1ο βήμα και εσείς θέλω να το στηρίξετε.

Έχουμε το μοναδικό και πιο όμορφο Spa σε όλη την Βόρεια Ελλάδα και συν όλα τα άλλα που υπάρχουν θα κάνουν πολλές ομάδες του χρόνου να θέλουν να έρθουν για προετοιμασία.

Πιστεύω πως ο αθλητικός τουρισμός μπορεί να αναπτυχθεί και ένας επιχειρηματίας πρέπει να επενδύει στις ιδέες και τα όνειρα που έχει.

Εμάς όταν το ξεκινήσαμε κάποιοι μας κορόιδευαν, αλλά είδατε από την πρώτη στιγμή είχαμε επιτυχία και πολλές ομάδες ήρθαν.

Η περιοχή μπορεί να γίνει αθλητική αρκεί να το πιστέψουμε.

Έχουμε ανθρώπους του αθλητισμού στην περιοχή που μπορούμε να τους αξιοποιήσουμε σε ένα αθλητικό κέντρο που θα δώσει και νέες θέσεις εργασίας στις ήδη υπάρχουσες».

«Ο Όμιλος Παντελίδη κάνει πράξη τα όνειρα της περιοχής»

Η Σοφία Ζαχαράκη η οποία συνδέεται με φιλικές σχέσεις με την οικογένεια, όπως και ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, τόνισε μεταξύ άλλων πως… «αυτή η περιοχή θέλει να ονειρεύεται και ο Όμιλος Παντελίδη κάνει πράξη τα όνειρα της».

Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος υπογράμμισε πως «αυτή η μέρα δείχνει ότι η περιοχή έχει σημείο αναφοράς.

η προσπάθεια της οικογένειας Παντελίδη έχει παρελθόν, παρόν αλλά και μέλλον και δίνει το δικό της στίγμα στη περιοχή», αναφερόμενος παράλληλα και στην ανάθεση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Νεανίδων στο Ευάγγελος Παντελίδης.

«Αποτύπωμα στον αθλητικό τουρισμό»

Ο Δήμαρχος Εορδαίας, Παναγιώτης Πλακεντάς, δήλωσε από πλευράς του:

«Πριν 3 χρόνια ο Ιάκωβος και ο Γιώργος είχαν πει ότι οι επενδύσεις δεν σταματούν και δεν κουράστηκαν ούτε από την πανδημία αλλά ούτε από την ενεργειακή και οικονομική κρίση.

Έφτιαξαν αυτό το στολίδι που σε συνδυασμό με τις υποδομές του Δήμου μπορεί να βοηθήσουν τη περιοχή να αφήσει το αποτύπωμα στον αθλητικό τουρισμό».

Ο Γιώργος Παντελίδης, διευθυντής του Ομίλου και γιος του αείμνηστου Ευάγγελου Παντελίδη, δήλωσε συγκινημένος την προσπάθεια που πραγματοποίησαν οι Μιχ. Παπαδόπουλος και Δ. Κουπτσίδης για να φέρουν το Πανευρωπαϊκό στην Πτολεμαΐδα και αναφέρθηκε στην πορεία του ομίλου που προσφέρει πολλές θέσεις εργασίας.

Πηγή-Φωτογραφίες-Video: e-ptolemeos, Kozani.tv, top-sport

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.