Αθλιότητα... χωρίς όρια! Στόχος ο Γιώργος Κούδας

Δημήτρης Μπούζας28 Απριλίου 2021

Δεν έχουν ούτε αρχή ούτε τέλος τα όσα επί δεκαετίες μηχανεύονται για να πλήξουν τον ΠΑΟΚ εγκάθετοι και κρετίνοι που έχουν μπερδέψει τα όνειρα τους με τους εφιάλτες τους, προκειμένου να σπιλώσουν υπολήψεις, να δολοφονήσουν χαρακτήρες και να αποπατήσουν πάνω σε ότι ιερό και όσιο συνδέεται με την ασπρόμαυρη οικογένεια. 

Δεν τους έφταναν τα όσα κακουργηματικά και αποτρόπαια επί δεκαετίες επιχειρούσαν σε βάρος του δικέφαλου με ληστείες τίτλων κι ένα βρώμικο εξωαγωνιστικό παρασκήνιο, προχώρησαν σε μία διαστροφική και άθλια επιχείρηση με στόχο και θύμα τον Γιώργο Κούδα! Διαστρεβλώνοντας και παραποιώντας μια συνέντευξη που καλόπιστα παραχώρησε, οι αδίστακτοι πήραν μία ατάκα της ελεύθερης συζήτησης που δεν είχε καμία σχέση με τα όσα προφανώς επιθυμούσαν να την συνδέσουν εκ προϊμίου και έστησαν ένα πρωτοσέλιδο γελοίο στην οπαδική τους φυλλάδα, της οποίας βέβαια η σοβαρότητα όχι απλά ελέγχεται αλλά συγκρινόμενη με την αντίστοιχη του συμπαθέστατου Τσουκαλά, παρουσιάζει τον Τάκη μπροστά της, καθηγητή του Χάρβαρντ. 

Στην κουβέντα (ελεύθερη συζήτηση) επάνω και σε ανύποπτο χρόνο, με καθαρή σκέψη και μυαλό και σε μια γενική επισκόπηση, ο Γιώργος εξομολογήθηκε γενικά και ανθρώπινα πως κάποια όνειρα δεν εκπληρώνονται. Οι αδίστακτοι και αθεόφοβοι την πήραν και την έδεσαν με αλυσίδες, με την περιπέτεια της απαγωγής του και το γεγονός ότι τελικά αυτά τα όνειρα του Γιώργου αφορούσαν την επιθυμία του να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό! Πρωτοσέλιδο προχθές λοιπόν στον... Πρωταθλητή. 

Με τον Κούδα βαθύτατα προσβεβλημένο, οργισμένο, καταδικασμένο αλλά και έκπληκτο για το θράσος της διαστροφικής αυτής συμπεριφοράς, να αντιδρά και να απαντά σχεδόν άμεσα στην αθλιότητα, φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Γιώργου Μπούζου στο Metropolis 95,5. Το πόσο ήθελε ο Κούδας, το γιατί δεν έμεινε όπως και η απόφαση της επιστροφής του από τον ίδιο, είναι πράγματα που τα γνωρίζει καλά ο στενός κύκλος του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα οι φίλοι του που έζησαν από κοντά την περιπέτεια του. 

Το τι και ποιους επιστράτευσαν για να τον πείσουν εκείνη την εποχή και να τον εκβιάσουν είναι μια ιστορία ολόκληρη, που κάποια στιγμή θα έχουμε τον χρόνο να την φέρουμε στο φως. Ένα μονάχα θα αρκεστώ σήμερα να πω για να βάλω στην θέση τους αυτά τα θρασίμια. Οταν αυτοί και τα αφεντικά τους με κουβάλησαν μέσα στον Πειραιά με πρόθεση να με παραδώσουν στους εγκάθετους και να με λιντσάρουν, στο δικαστήριο που έγινε και αφορούσε την μήνυση που μου υπέβαλλαν όταν τους χαρακτήρισα σε ένα πρωτοσέλιδο μου ως απαγωγείς, όντας μόνος και χωρίς συμπαράσταση κανενός (ούτε και του επίσημου ΠΑΟΚ) στην Ευελπίδων, είδα ξαφνικά μπροστά μου ένα νεαρό παιδί με τη στολή του λιμενικού να με αγκαλιάζει και να κάθεται δίπλα μου, δίνοντας μου κουράγιο. 

Αυτός ήταν ο Γιώργος Κούδας. Αν αυτό σας λέει κατι εσάς που έχεται μπερδέψει το αβυσσαλέο μίσος σας με τα όνειρα των άλλων και εξακολουθεί να παραμένει εφιάλτης σας ο ΠΑΟΚ και αν έχετε ελάχιστο φιλότιμο εξαφανιστείτε και βρείτε λαγούμι για να κρυφτείτε. Υπάρχουν νάνοι και γίγαντες. Δεν χρειάζεται να πούμε σε ποια κατηγορία ανήκετε.

*Στη φωτό ο Γιώργος Κούδας με τον Δημήτρη Μπούζα

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.