Athletic για Μέσι: «Η Ίντερ Μαϊάμι του MLS η πιθανότερη επιλογή του»

Metrosport Team31 Οκτωβρίου 2022

Μπορεί αυτή τη στιγμή ο Λιονέλ Μέσι να έχει το Μουντιάλ του Κατάρ σε πρώτο πλάνο στο μυαλό του, διανύοντας τρομερή φόρμα που δείχνει την ετοιμότητά του για την τελευταία μεγάλη διοργάνωση που θα συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα της χώρας του, όμως το μετά-Μουντιάλ μέλλον του είναι αβέβαιο.

«Φως» στην υπόθεση για το μέλλον του Αργεντίνου ρίχνει το έγκυρο Athletic και ο δημοσιογράφος Ντέιβιντ Ορνστάιν, ο οποίος με ρεπορτάζ του αναφέρει πως η Ίντερ Μαϊάμι βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες επαφές με τον 35χρονο σουπερστάρ, ενώ η πιθανότητα να επιτευχθεί συμφωνία με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτές της ανανέωσης με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και αυτής της επανένταξής του στην Μπαρτσελόνα ( ο οικονομικός αντιπρόεδρος του συλλόγου δήλωσε δημοσίως πως είναι εφικτή). Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Μέσι με την Παρί, λήγει τον Ιούνιο.

«Η πιο προχωρημένη από αυτές τις επιλογές θεωρείται ότι είναι η Ίντερ Μαϊάμι, σε τέτοιο βαθμό που το MLS αναμένει την άφιξη του Μέσι και ελπίζει ότι θα υπογράψει τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται εδώ και δύο χρόνια και υπάρχει αυξανόμενη πίστη ότι η προτεινόμενη μεταγραφή θα υλοποιηθεί.

Ο Χόρχε και ο Χοσέ Μας - τα αδέρφια που είναι συνιδιοκτήτες της Ίντερ Μαϊάμι μαζί με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ - ηγούνται των διαπραγματεύσεων και έχουν πραγματοποιηθεί πολυάριθμες συναντήσεις με τον πατέρα του σταρ, Χόρχε», αναφέρει το ρεπορτάζ και αναμένονται πλέον περισσότερες εξελίξεις από την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και μετά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.