Αθλητικός Διευθυντής Μίντιλαντ: «Διακοπές και μετά... ΠΑΟΚ»

Στέφανος Αβραμίδης13 Δεκεμβρίου 2021

Την Μίντιλαντ θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στη φάση των Play Offs του Conference League, όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (13/12) το μεσημέρι.

Αμέσως μετά την κλήρωση, ο αθλητικός διευθυντής των Δανών, Σβεντ Γκράβερσεν, μίλησε για την κλήρωση την οποία χαρακτήρισε δύσκολη, αλλά ανέφερε πως θα πραγματοποιηθούν δύο συναρπαστικά παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Το στίγμα των σκέψεων του έδωσε ο Σβεντ Γκράβερσεν, ο οποίος εκτελεί χρέη αθλητικού διευθυντή στη Μίντιλαντ, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Πρόκειται για μια συναρπαστική κλήρωση, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στο νούμερο 74 της λίστας της UEFA. Δηλαδή λίγο κάτω από τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε στο Europa League αυτό το φθινόπωρο. Επομένως πρόκειται για έναν αντίπαλο, τον οποίο μπορούμε να ανταγωνιστούμε. Θα είναι δύο δύσκολα αλλά και συναρπαστικά ευρωπαϊκά παιχνίδια, ανυπομονούμε. Πρόκειται για μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσουμε καλά το δεύτερο κομμάτι της σεζόν. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα μας και θέλουμε να εξασφαλίσουμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς, για να καταφέρουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Η Μίντιλαντ βρίσκεται σε χειμερινές διακοπές και αναμένεται να επιστρέψει στις 6 Ιανουαρίου προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει ΠΑΟΚ καθώς η ευρωπαϊκή αναμέτρηση προηγείται της επανέναρξης του πρωταθλήματος στη Δανία: «Πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στις 17 Φεβρουαρίου και στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για ολόκληρο το κλαμπ και χρειαζόμαστε την υποστήριξη όλων των οπαδών μας για να περάσουμε.

Προσπαθούμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Conference League. Φυσικά θα δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, και πλέον επικεντρωνόμαστε στον ΠΑΟΚ. Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.