Αθήνα: Στη φυλακή γνωστός δικηγόρος για κατ’ εξακολούθηση βιασμό ανηλίκων

Metrosport Team27 Απριλίου 2024

Στη φυλακή οδηγήθηκε πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας, ο οποίος καταδικάστηκε για κατ’ εξακολούθηση βιασμό δύο ανήλικων αδερφών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 64χρονος δικηγόρος καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών σε 45 χρόνια κάθειρξη, χωρίς αναστολή για τον βιασμό των τότε 9 και 11 ετών παιδιών, για ασέλγεια ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά και για παιδική πορνογραφία.

Αρχικά, ο 64χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονταν, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για πλεκτάνη με σκοπό να του αποσπάσουν χρήματα οι γονείς των παιδιών.

Παρόλα αυτά, μετά από σχεδόν 25 συνεδριάσεις, ο δικηγόρος δεν έπεισε δικαστές και ενόρκους οι οποίοι τον καταδίκασαν ομόφωνα. 

Αν και ζήτησε από το δικαστήριο να του χορηγηθεί αναστολή, το αίτημα απορρίφθηκε, ενώ δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 64χρονος θα βρεθεί ξανά στο εδώλιο στις 13 Μαΐου για τη συνέχιση της εκδίκασης της υπόθεσης της Αρετής Παληού, με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.