Ατεσλέρ: «Πιέζουν για να παίζει ο Πέλκας δεκάρι, είναι εντυπωσιακός»

Metrosport Team08 Ιανουαρίου 2021

Ο Χακάν Ατεσλέρ, ρεπόρτερ που παρακολουθεί την Φενέρμπαχτσε, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις εμφανίσεις του Πέλκα με την τουρκική ομάδα. «Υπάρχει απαγόρευση μετά τις 21.00 το βράδυ. Έχει δύο εβδομάδες που το Σαββατοκύριακο έχουμε ολικό lockdown» είπε αρχικά αναφερόμενος στο lockdown στην Τουρκία και πρόσθεσε: 

«Ο Πέλκας ξεκίνησε ως δεξί εξτρέμ και πήγε καλά στην αρχή. Μετά έμεινε εκτός και τις τρεις τελευταίες εβδομάδες είναι εντυπωσιακός. Τον αποθεώνει και ο Τύπος και ο κόσμος. Μάλιστα, πιέζουν για να παίζει στη θέση 10. Αγωνίστηκε εκεί χθες, κόντρα στην Αλάνιασπορ, και δεν ήταν τόσο καλός, αλλά πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ. Έκανε γρήγορη κίνηση, αν αργούσε ένα δευτερόλεπτο θα τον προλάβαινε ο αμυντικός.

Εμένα προσωπικά δεν με εκπλήσσει γιατί τον ήξερα από τον ΠΑΟΚ. Αυτό που δεν περίμενα ήταν να τον αποκτήσει η Φενέρ, λόγω των οικονομικών της προβλημάτων. Με εξέπληξε ότι ήρθε, όχι οι εμφανίσεις του. Δεν τον ήξεραν πολλοί στην Τουρκία και τώρα μιλάνε με τα καλύτερα λόγια. Φαίνεται απελευθερωμένος. Δεν έχουμε αρχηγό, έχουμε μόνο τον... πρόεδρο και τον προπονητή. Η πίεση έχει πέσει σε παίκτες όπως ο Σόσα, ο Βαλέντσια και ο Αλτάι. Τον Πέλκα δεν τον περίμεναν, δεν υπάρχει η πίεση πάνω του και γι' αυτό χαίρεται το ποδόσφαιρο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.