Αταμάν: «Βλέπει» ήδη το ζευγάρι του τελικού της Euroleague

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2022

Την πεποίθησή του πως η Εφές θα φτάσει σε ακόμα έναν τελικό της Euroleague μετά τις δύο συνεχόμενες κατακτήσεις του τροπαίου, εξέφρασε ο προπονητής της, Εργκίν Αταμάν, κάνοντας μάλιστα και πρόβλεψη για το ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει.

Ο Τούρκος στις δηλώσεις του στην Gazzetta Dello Sport, προέβλεψε πως ο φετινός τελικός θα διεξαχθεί μεταξύ της ομάδας του και της Ολίμπια Μιλάνο, τονίζοντας πως η ιταλική ομάδα αποτελεί τον πιο επικίνδυνο ανταγωνιστή της Εφές.

«H Αρμάνι ενισχύθηκε πολύ σε όλες τις θέσεις παρά το γεγονός ότι έχασε τον Σέρχι Ροντρίγκεθ. Για μένα είναι ο πιο επικίνδυνος ανταγωνιστής μας. Το λέω από τώρα: Αρμάνι και Εφές θα παίξουν τον τελικό της EuroLeague. Και θα είναι ένας σπουδαίος τελικός», ήταν τα λόγια του Τούρκου προπονητή.

Όσον αφορά την ανταγωνιστικότητα της φετινής Ευρωλίγκας, σχολίασε: «Η EuroLeague είναι πoλύ πιο ανταγωνιστική και σκληρή. Για το φάιναλ φορ υπάρχουν Εφές, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Αρμάνι, Ολυμπιακός ακόμα και η Μονακό που έχει ανεβάσει σημαντικά το μπάτζετ της παίρνοντας εξαιρετικούς παίκτες. Για τα playoffs Φενέρμπαχτσε, Μπάγερν, Μακάμπι, Παναθηναϊκός, Παρτίζαν με την επιστροφή του Ομπράντοβιτς και με μια έδρα που μπορεί να κάνει τη διαφορά, όπως επίσης και η Βίρτους Μπολόνια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.