Αταλάντα - Κάλιαρι 1-2: Την πλήγωσε και βγήκε από τη ζώνη υποβιβασμού

Κωστής Παναγιώτου06 Φεβρουαρίου 2022

Η Κάλιαρι παρότι δεν είχε στη διάθεσή της τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της, τον Ζοάο Πέδρο, κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο για τη σωτηρία της και να απομακρύνει την Αταλάντα από την πρώτη τριάδα της Serie A.

Η ομάδα της Σαρδηνίας είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκαστόν Περέιρο, οποίος σημειώσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Μάλιστα, ήταν εκείνος που συμμετείχε στη φάση του αγώνα , κερδίζοντας την αποβολή του Μούσο στο 52 λεπτό της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 50΄, με τον Περέιρο, μετά από ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων. Δύο λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας της Αταλάντα ανατρέπει τον Ουρουγουανό έξω από την περιοχή με τον διαιτητή να τον αποβάλλει με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο 64ο λεπτό το σύνολο του Γκασπερίνι φέρνει την αναμέτρηση στα ίσια, με το γκολ του Παλομίνο, παίρνοντας το ριμπάουντ από σουτ του Σαπάτα. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ με τον Περέιρο να δίνει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του (68΄), δίνοντας εν τέλει τη νίκη στην Κάλιαρι.

Αταλάντα: Μούσο, Τζαπακόστα, Τζιμσίτι, Παλομίνο, Πετσέλα (46' Μάλε), Φρόιλερ, Κουπμάινερς, Πεσίνα (58' Μπογκά), Πάσαλιτς (54' Ρόσι), Μαλινόβσκι, Μουριέλ (58' Σαπάτα, 72' Μιχάιλα).

Κάλιαρι: Κράνιο, Μπελανόβα (87' Καπιτέλι), Γκολντανίγκα, Λοβάτο, Ομπέρτ (87' Καρμπόνι), Λυκογιάννης, Ντεϊόλα (90' Κουρφαλίδης), Μαρίν, Γκράσι, Ντάμπερτ, Περέιρο.

Το πρόγραμμα της ημέρας (6/2) στη Serie A:

Βενέτσια - Νάπολι 16:00

Μπολόνια - Έμπολι 16:00

Σαμπντόρια - Σασουόλο 16:00

Ουντινέζε - Τορίνο 19:00

Γιουβέντους - Βερόνα 21:45

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.