Ατάκες «φωτιά» από τον Βασίλη Μπορμπόκη για Τσιμίκα, Γιαννούλη, Τζόλη και Μαυροπάνο-Ρεάλ!

Metrosport Team18 Ιουνίου 2022

Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών τίμησε τους ποδοσφαιριστές από την περιοχή που έπαιξαν στο εξωτερικό. Μεταξύ αυτών ήταν και ο Βασίλης Μπορμπόκης, ο οποίος μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον Τσιμίκα, τον Γιαννούλη, τον Τζόλη που πρέπει να... μάθει να τρέχει και τον Μαυροπάνο που μπορεί να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

«Εβγαλαν πολλούς παίκτες οι Σέρρες, αλλά τώρα τίμησαν αυτούς που έπαιξαν στο εξωτερικό. Είναι μεγάλη υπόθεση. Ηταν καταπληκτική η εκδήλωση. Είδαμε πάρα πολλά παιδιά, τα περισσότερα ήρθαν για τον Τσιμίκα. Δεν ξέρω αν προλάβαν τον Χαριστέα. Εμένα με... τραβήξαν με τους μπαμπάδες. Ημουν στο... περιθώριο. Ο Τσιμίκας είναι ενεργός σε μία από τις πιο μεγάλες ομάδες, είναι λογικό» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Τα σωστά βήματα από τον Τσιμίκα έχουν γίνει. Εγώ το έλεγα, ότι δεν μπορεί να γίνει βασικός στην Λίβερπουλ γιατί ξέρω πως λειτουργούν. Τον Κώστα τον πήραν για να είναι μπακ απ, αν τα κατάφερνε. Από την στιγμή που τα κατάφερε θα τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Εγώ του είπα να μην φύγει από την Αγγλία. Αγαπάνε τον σύλλογο και το ποδόσφαιρο, θα είναι κρίμα να φύγει. Εγώ έκανα παρέα μόνο με Ελληνες και ενώ ήξερα τι είναι η Αγγλία, μόλις έφυγαν αυτοί έμεινα μόνος και με την πρώτη δυσκολία -που είχα σπάσει το σαγόνι μου- έφυγα. Εκανα λάθος.

Δεν ξέρω πως σκέφτεται. Εγώ θα διεκδικούσα σε άλλη ομάδα να γίνω βασικός. Ο καθένας πιστεύει ότι μπορεί να παίξει βασικός. Ο Κώστας έχει την αποδοχή όλων στην Λίβερπουλ. Αλλά οι φιλοδοξίες κάθε παίκτη είναι να είναι βασικός. Πέτυχε κάτι πολύ μεγάλο, αλλά οι φιλοδοξίες δεν σταματούν εκεί. Αυτή την στιγμή ο Ρόμπερτσον είναι ο καλύτερος, τώρα για να παίξει ο Κώστας θα πρέπει να πουληθεί ο Ρόμπερτσον.»

Για τον Γιαννούλη και τον Τζόλη υπογράμμισε: «Είναι άλλο να παίζεις στην Λίβερπουλ και άλλο στη Νόριτς. Η Νόριτς κάνει επίθεση κάθε 27 λεπτά. Αν ο Γιαννούλης πήγαινε στην Αρσεναλ θα ήταν από τα καλύτερα μπακ. Και αυτόν θα τον έλεγα να μείνει εκεί και να δοκιμάσει σε άλλη ομάδα. Ο Τζόλης πήγε πολύ μικρός. Είναι πολύ καλός, αλλά φαντάσου ότι στην Πρέμιερ Λιγκ παίρνουν φτασμένους παίκτες. Εγώ πιστεύω ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα, όμως είναι μικρός. Πρέπει να μάθει να τρέχει... Εγώ τον έβλεπα ότι μπορούσε να βάλει οκτώ γκολ, αλλά δεν ήξερε να διαχειριστεί τις δυνάμεις του στο 90λεπτο. Αλλά δεν είναι αυτό το ποδόσφαιρο.»

Τόνισε ότι: «Πείτε έναν από την Λίβερπουλ που δεν είναι καλός. Η ομάδα κάνει τον παίκτη. Κανείς από την Λίβερπουλ δεν θα έβγαινε για να μπει κάποιος από την Σίτι, πλην του Ντε Μπρούινε. Ο Κώστας μπήκε σε μία ομάδα που είχε χτιστεί, όχι που χτιζόταν.»

Για την Εθνική σημείωσε: «Ηταν καλύτερη σε όλα τα παιχνίδια που έδωσε, δεν δέχθηκε γκολ. Δεν είπαμε ότι είμαστε Γαλλία και Ολλανδία, αλλά το δείγμα είναι θετικό. Δεν ξέρουμε να αγαπάμε. Ο Μαυροπάνος μπορεί να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Θα είναι ο νέος... Ράμος. Εχει αίσθηση, δεν κάνει τάκλιν και έχει εξαιρετικές τοποθετήσεις.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.