Ασύλληπτος Ρονάλντο: Σκοράρει για 20η σερί χρονιά με την Πορτογαλία

Metrosport Team23 Μαρτίου 2023

Γράφει ιστορία ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με το Λίχτενσταϊν για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024, βρήκε δίχτυα και σκόραρε για 20η σερί χρονιά με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Το ματς απέναντι στο Λίχτενσταϊν το βράδυ της Πέμπτης (23/03) ήταν ιστορικό για τον Κριστιάνο Ρονάλντο αφού αγωνίστηκε για 197η φορά με τη φανέλα της Πορτογαλίας και μπήκε στα βιβλία της ιστορίας, ως ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Αυτό δεν ήταν πάντως το μοναδικό γεγονός για το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται ο recordman Κριστιάνο από το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τον Πορτογάλο να βρίσκει δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα και να φτάνει τα 120 στη διεθνή καριέρα του, έχοντας από ένα τουλάχιστον με τη φανέλα της Πορτογαλίας από το 2004 μέχρι και σήμερα.

Σημειώνεται πως στο 51ο λεπτό έκανε το 3-0 για τους Ίβηρες από την άσπρη βούλα ενώ στο 63' έγραψε το 4-0 με δυνατή απευθείας εκτέλεση φάουλ, φτάνοντας μάλιστα τα 60 γκολ στην τεράστια καριέρα του με αυτό τον τρόπο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.